Οι «εκλεκτοί» του Τόλη Τερζή εν όψει Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο επόμενος αντίπαλος του Άρη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των φετινών πλέι οφ της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς δοκιμάζονται την Κυριακή (14/05, 20.00), στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται με τα γνωστά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο Φαμπιάνο ταλαιπωρείται από ίωση και δεν είναι διαθέσιμος, ενώ τραυματίας είναι ο Γιακούμπ Μπράμπετς.

Αντίθετα, ο Λουίς Πάλμα τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, Τόλη Τερζή.

Όπως ενημέρωσε η «κίτρινη» ΠΑΕ: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (14/05), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο “Απόστολος Νικολαΐδης” (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Λούις Πάλμα, Καμαρά, Καμάτσο, Ντουγκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπράμπετς (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Μανού Γκαρσία (τραυματίας), Νταμπό, Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ