Ο Λάγιος Ντέταρι θα είναι ένας εκ των επίσημων καλεσμένων της αποψινής αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η παλιά δόξα των “ερυθρολεύκων” θα βρεθεί στις εξέδρες του Γ. Καραϊσκάκης, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά το ελληνικό classico. Συνδυάζει την παρουσία του με ποδοσφαιρικό καμπ στο οποίο αναμένεται επίσης να παραβρεθεί, που λαμβάνει χώρα στην […]

Ο Λάγιος Ντέταρι θα είναι ένας εκ των επίσημων καλεσμένων της αποψινής αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Η παλιά δόξα των “ερυθρολεύκων” θα βρεθεί στις εξέδρες του Γ. Καραϊσκάκης, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά το ελληνικό classico.

Συνδυάζει την παρουσία του με ποδοσφαιρικό καμπ στο οποίο αναμένεται επίσης να παραβρεθεί, που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα. Οπότε το σημερινό είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκείνον. Δίπλα στον κόσμο που τον λάτρεψε μέσα στο γήπεδο.

Με την παρουσία του να φέρνει μαζί της θύμησες του παρελθόντος. Στιγμές δόξας. Καθώς και έναν αέρα παλιάς κοπής ποδοσφαιριστών.

Συν τοις άλλοις, η βραδιά έτσι και αλλιώς θα έχει λάμψη και από την βράβευση του Βασίλη Σπανούλη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Καταλαβαίνει κανείς πως το αποψινό απλά δεν χάνεται!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ