Ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του ο Τόλης Τερζής για το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό.

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα του με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των φετινών πλέι οφ της Super League.

Ο Τόλης Τερζής δεν θα έχει στη διάθεσή του στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (26/04, 19.00) τους τραυματίες Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ρουπ και Μάνου Γκαρθία, μεταξύ άλλων.

Όπως ενημέρωσε η «κίτρινη» ΠΑΕ: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (26/04), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (19.00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο Λέισμαν, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Καμαρά, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ετέμπι, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος και Παναγίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Odubajo, Brabec, Manu Garcia (τραυματίες), Rupp (ο Γερμανός μέσος, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασής του, στις προπονήσεις των επόμενων ημερών αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ