Ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του ο Πάμπλο Γκαρσία κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει ο Πανσερραϊκός στην πρεμιέρα του στη φετινή Super League, καθώς δοκιμάζεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι Σερραίοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο (20/08, 22.00) ματς, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ανακοινώνει αμέσως μετά την αποστολή.

Όπως ενημέρωσαν τα «λιοντάρια»: «Με μια πρωινή προπόνηση το Σάββατο 19/08 ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της πρεμιέρας στην Stoiximan Super League κόντρα στον Ολυμπιακό (20/08, 22:00, Cosmote Sport1).

Ο Πανσερραϊκός επιστρέφει στη Super League 12 χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή! Lions are back…

Ο προπονητής μας Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές και αναχώρησε για την Αθήνα.

Αυτοί είναι οι Χοβάν, Κατσίκας, Τσιλιγγιρης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Χάγιεκ, Πηλέας, Τσαγκαλίδης, Ντάνκερλαι, Θυμιάνης, Στάϊκος, Ουεντραόγκο, Στίνα, Χατζηστραβός, Τομάς, Μούργος, Μασκανάκης, Σοφιανός, Γούλερι, Άλεξιτς, Μπαΐροβιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Καρασαλίδης, Οικονόμου, Δεληγιαννίδης, Τσομπανίδης, Παπαβασιλείου, Μπεργκστρομ, Ανάκογλου και οι τραυματίες Κολομπίνο, Μορέιρα, Παντεκίδης που είναι σε στάδιο αποθεραπείας».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ