Πότε ορίστηκε η επίσημη «πρώτη» στο «Αθανάσιος Διάκος».

Αντίστροφα μετρούν στη Λαμία για την έναρξη της προετοιμασίας τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τους βρει και πάλι στη Super League.

Τη Δευτέρα (10/07) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση, στο «Αθανάσιος Διάκος», αφού πρώτα οι παίκτες θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τον εργομετρικό έλεγχο.

Όπως ενημέρωσαν οι Φθιωτείς: «Μετά το πέρας των φετινών διακοπών τους οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 επιστρέφουν στην ποδοσφαιρική δράση.

Ήδη το τελευταίο διάστημα είχαν λάβει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης από το τεχνικό επιτελείο με στόχο την καλύτερη δυνατή ένταξή τους στις προπονήσεις.

Το φετινό πρόγραμμα της προετοιμασίας έχει ως εξής:

Σήμερα Τετάρτη 5/7 όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές έφτασαν στην πόλη της Λαμίας για τις τελικές λεπτομέρειες εν όψει της νέας σεζόν.

Την Πέμπτη 6/7 θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις καθώς και ο υποχρεωτικός καρδιολογικός έλεγχος με τους παίκτες να είναι χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Την Παρασκευή 7/7 και το Σάββατο 8/7 οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε δύο γκρουπ θα πραγματοποιήσουν τις εργομετρικές τους εξετάσεις.

Την Δευτέρα 10/7 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση/προπόνηση στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος”, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους.

Από τις 10/7 μέχρι τις 16/7 η ομάδα θα πραγματοποιεί καθημερινές προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία.

Την Δευτέρα 17/7 η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “The Fallon Hotel Alkmaar” και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Κυριακή 30/7, οπότε και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Στην διάρκεια της παραμονής της στην Ολλανδία θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις το Σάββατο 22/7 την V.V.C.S. στις 17:00 και το Σάββατο 29/7 την Voledam στις 15:30. (Ώρες Ολλανδίας).

Μετά την επιστροφή από την Ολλανδία ο προπονητικός κύκλος της ομάδας θα συνεχιστεί στην πόλη της Λαμίας και έχουν προγραμματιστεί δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια, το Σάββατο 12/8 με τον ΝΠΣ Βόλο στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” στις 19:00 και άλλο ένα το Σάββατο 6/8 οι λεπτομέρειες του οποίου θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ