Ήθελε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, τον περασμένο Αύγουστο, ενώ είχε συμβόλαιο έως το τέλος της χρονιάς.

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε τον «ερυθρόλευκο» πάγκο τον Απρίλιο του 2018 αλλά αποχώρησε μετά τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα μες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το UEFA Champions League, μίλησε στο πορτογαλικό Zero Zero.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες, εξηγώντας: «Δεν είναι ποτέ κάτι εύκολο, όπως μπορείτε να μαντέψετε.

Θα πρέπει να αναφέρω, όμως, μία άλλη παράμετρο που είναι σημαντική για εμένα: η αξιολόγηση της παρουσίας μου. Δεν μπορώ να το αφήσω ή να το ξεχάσω.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες που κοούτσαρα και πήγαν σε πιο μεγάλες ομάδες ή πιο μεγάλα πρωταθλήματα. Ο Σα, ο Ποντένσε, ο Γκιγιέρμε και ο Τσιμίκας. Παίκτες που ήταν στην ομάδα όσο ήμουν εγώ.

Το 2020 βγάλαμε 50 εκατ. ευρώ σε πωλήσεις, χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ομάδα επωφελήθηκε πολύ από αυτό.

Επίσης, δεν ξεχνάω τον Ελ Αραμπί, έναν παίκτη που έπαιζε στο Κατάρ. Χρωστάω ακόμα ένα δείπνο στον Ρουί Φαρία, που τον είχε στην Αλ Ντουχαΐλ. Είναι ένας φορ που θα μείνει στην ιστορία του Ολυμπιακού ως ο πιο καλός σκόρερ. Αυτά είναι τρομερά επιτεύγματα.

Ο Ολυμπιακός άλλαξε πολλά και πολύ τον Ιανουάριο του 2022. Η φιλοσοφία του, η ταυτότητά του και γενικά τα πάντα, διότι άλλαξαν πρόσωπα στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός που ήξερα είχε αλλάξει και δυστυχώς μετά ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Έτσι έχει η ζωή του προπονητή.

Θα ήθελα, φυσικά, να συνεχίσω να έχω αυτή τη σταθερή σχέση και συνεργασία με την ομάδα. Είχαμε ανανεώσει και ήταν ό,τι καλύτερο τότε, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε.

Ωστόσο, δεν μπορώ παρά να είμαι υπερήφανος. Τα δεδομένα στην ομάδα φέτος ήταν διαφορετικά».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ