Ολυμπιακός και Μανωλάς μαζί! Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό έπειτα από 7,5 χρόνια και φόρεσε ξανά τη φανέλα των Πειραιωτών, στα γραφεία της ΠΑΕ. Η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι στον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός ντύθηκε στα ερυθρόλευκα και παρουσιάστηκε μπροστά στους φίλους των πρωταθλητών […]

Ολυμπιακός και Μανωλάς μαζί!

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό έπειτα από 7,5 χρόνια και φόρεσε ξανά τη φανέλα των Πειραιωτών, στα γραφεία της ΠΑΕ.

Η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι στον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός ντύθηκε στα ερυθρόλευκα και παρουσιάστηκε μπροστά στους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας που είχαν συγκεντρωθεί για να τον αποθεώσουν.

«Κώστα, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα» φώναζαν οι οπαδοί των πρωταθλητών, με τα καπνογόνα να δίνουν άλλο χρώμα στον Πειραιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την SSC Napoli για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι “ερυθρόλευκοι” βάσει του ρεπορτάζ, θα καταβάλλουν ένα ποσό της τάξης των 3-4 εκατομμυρίων ευρώ στην ιταλική ομάδα. Ο ίδιος ο Μανωλάς έκοψε αρκετά τις δικές του αποδοχές για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, αφού στους Ναπολιτάνους είχε συμβόλαιο 4 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Στον Ολυμπιακό και στο Ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα θα έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα φθάνει τα 2.00.000 ευρώ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ