Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκη. Η ΑΕΚ νίκησε τον Άρη 2-0 στο Βικελίδης και ο Ατρόμητος με ανατροπή έκανε το 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκη. Η ΑΕΚ νίκησε τον Άρη 2-0 στο Βικελίδης και ο Ατρόμητος με ανατροπή έκανε το 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Καλή στιγμή για την ΑΕΚ στο 6ο λεπτό. Ο Λιβάι Γκαρσία μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ωστόσο μετά το τέταρτο λεπτό, η Ένωση πήρε τα ηνία του ματς και είχε κάποιες τελικές για να σκοράρει. Οι παίκτες του Αλμέιδα πιέζουν ψηλά και προσπαθούν να αναγκάσουν σε λάθη τους παίκτες του Ατρομήτου.

Το ημίχρονο βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες στην OPAP Arena. Ο Ατρόμητος έχει ανταποκριθεί καλά στο παιχνίδι και απείλησε σε δύο περιπτώσεις την Ένωση. Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες της για να σκοράρει, αλλά δεν τις αξιοποίησε και το 0-0 παραμένει μέχρι το τέλος.

Στο 70ο λεπτό ο Μάνταλος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Γκατσίνοβιτς, ενώ και ο Κόουλμαν απέσυρε Μουνίθ και Κιάρτανσον, βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο Κούεν και Τζαβίδα.

Στο 94ο λεπτό Κέρδισε πέναλτι η ΑΕΚ. Ο Μάνταλος τσίμπησε την μπάλα από τον Μαυρομμάτη και εκείνος τον ανέτρεψε.

Ο Άμραμπατ εκτέλεσε σωστά και έδωσε τη λύση για την ΑΕΚ.

Η οποία πήρε την νίκη με 1-0 και συνέχισε απτόητη προς την κορυφή!




Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατρόμητος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ