Το πλάνο του Ρουμάνου ενόψει ντέρμπι.

O Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφτεται πως θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κυριακής (4/9) κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «ασπρόμαυροι» μετά τις δύο νίκες εντός έδρας ήρθε η ώρα να δοκιμαστούν και μακριά από την Τούμπα. Σε αυτά τα δύο ματς ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν αρκετά οργανωμένος και οι ποδοσφαιριστές τηρούσαν το πλάνο του Ρουμάνου τεχνικού.

Άλλο βέβαια τα εντός, άλλο το εκτός και πόσο μάλλον όταν ο αντίπαλός σου είναι ο Άρης και είναι ντέρμπι. Αν θα αλλάξει κάτι ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο σχήμα του ΠΑΟΚ θα εξαρτηθεί από το πόσο έτοιμος είναι ο Λευτέρης Λύρατζης να αγωνιστεί.

Στο προηγούμενο ματς κόντρα στον Ατρόμητο ο Έλληνας μπακ δεν αγωνίστηκε αλλά έχει ανεβάσει στροφές. Σε περίπτωση που ο Λύρατζης τεθεί στην διάθεση του Λουτσέσκου, τότε θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, εκεί που στο προηγούμενο ματς αγωνίστηκε ο Βιεϊρίνια. Με τη σειρά του ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» θα πάει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Έτσι, ο Μάριος Τσαούσης που αγωνίστηκε βασικός κόντρα στους Περιστεριώτες θα μείνει εκτός ενδεκάδας. Πέρα από αυτό δεν θα υπάρξει κάποια άλλη αλλαγή από τον Λουτσέσκου στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου του Βορρά». Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, Ίνγκασον και Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας, Ντάντας, Κούρτιτς και Σοάρες η τριάδα των χαφ και στην επίθεση θα δούμε τους Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ και Μπράντον Τόμας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν