Κυρ. Κυριάκος: «Η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ θα έχει προσθήκες - Τα εύσημα στους παρόντες»

«Η κλήρωση ηταν δεδομένο πως θα είχε την πιο δυνατ;h από το πρώτο γκρουπ, αφού για μόλις εναν αποκλεισμό δεν ήμασταν εμείς εκεί. Βέβαια αν ήμασταν εμεις στο πρώτο γκρουπ, θα παίρναμε την πιο δυνατή από το δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ, αν δείτε, από ποιους έχει περάσει και απο ποιους έχει αποκλειστεί θα καταλάβετε ότι μπορεί στα δύσκολα. Ειναι οδηγός η προπέρσινη σεζόν για εμάς, έχουμε φτιάξει ένα καλό ονομα και θέλουμε να το διατηρήσουμε στην Ευρώπη.
\Φέτος έπρεπε να περάσουμε απο τρεις γύρους και κόντρα σε τρεις δύσκολες ομάδες. Μπειτάρ, Χάιντουκ, Χαρτς άταν καλές και διαφορετικές ομάδες, αλλά τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή για την δουλειά τους μέχρι στιγμής.

Με αυτή την ευκαιρία που τέσσερις ομάδες παίζουν πλέον σε ομίλους ευρωπαικών διοργανώσεων, τους καρπούς εκείνης της πορείας του ΠΑΟΚ στην διοργάνωση την προπερασμένη αγωνιστική περίοδο, γευόμαστε ως ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέρσι ήταν μια μεταβατική σεζον, είχε πολλά σκαμπανεβασματα, έπρεπε να φτιάξουμε μια βάση, να εκπαιδεύσουμε παίκτες νεαρούς. Ήταν κάτι επίπονο για να φτιάξουμε αυτοπεποίθηση, να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα σε μια περίοδο πέρσι είχαμε αρκετά αρνητικά αποτελέσματα.

Μέχρι να δηλώσουμε την λίστα θα έχουμε ακόμα κάποιες προσθήκες, αλλά τα εύσημα ανήκουν στα παιδιά που έφεραν την ομάδα τους ομιλους. Ειναι ιντριγκαδόρικο για τον κόσμο και για τα Μέσα Ενημέρωσης να συζητάμε για μεταγραφες αλλά πρέπει να δώσουμε τα συγχαρήτηρια στα παιδιά που έφεραν την ομάδα μέχρι εδώ.

Ο Τσιγγάρας έπαιξε με σπασμένο πλευρο, οι νεαροί ανέλαβαν ευθύνες όπως ο Κουλιεράκης ή ο Κωνσταντέλιας. Μας έδωσαν το δικαίωμα να έχουμε χρόνο αλλά και να πετύχουμε την πρόκριση στους ομιλους».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ