Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα έχουμε πολύ σύντομα εξελίξεις για το θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Οι υπογραφές έπεσαν για τις συμβάσεις  στη Διπλή Ανάπλαση και μια νέα εποχή για τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε.  Σύντομα ξεκινάει η Διπλή Ανάπλαση, μια μεγάλη χωροταξική και πολεοδομική παρέμβαση για τη δημιουργία δυο υπερτοπικών-μητροπολιτικών πόλων αναψυχής, αθλητισμού, πολιτιστικών και άλλων συμπληρωματικών λειτουργιών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τον Βοτανικό του Δήμου Αθηναίων.

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα έχουμε πολύ σύντομα εξελίξεις για το θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Σίγουρος ότι θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης και του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε

“Η Διπλή Ανάπλαση προχωράει και είναι θέμα χρόνου να δημοπρατήσουμε το μεγάλο γήπεδο του Παναθηναϊκού, να προχωρήσουμε με τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και να γίνουν τα έργα υποδομής στον Ελαιώνα. Μέσα στο χρόνο θα δείτε τις μπουλντόζες να μπαίνουν στον Ελαιώνα” είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ.




Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ