Τώρα θα φανεί πόσο πραγματικά πιστεύει ο ΠΑΟΚ στο πρότζεκτ του Μπότο.

Τώρα θα φανεί πόσο πραγματικά πιστεύει ο ΠΑΟΚ στο πρότζεκτ του Μπότο. Οι μέρες είναι κρίσιμες για τον τεχνικό διευθυντή του δικεφάλου. Με το ρεπορτάζ από το ασπρόμαυρο στρατόπεδο να αναφέρει πως οι σχέσεις του με Λουτσέσκου και Σαββίδη είναι τεταμένες. Και το κλίμα να είναι όχι και τόσο οικογενειακό.

Σε αυτό συνέβαλε και η εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με τον Άρη. Όπου είδαμε τον ΠΑΟΚ να μην αποδίδει τα μέγιστα. Με τον Λουτσέσκου να δείχνει πως δεν μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε με τις επιλογές του Πορτογάλου για το ρόστερ.

Υπήρξε και στην αρχή της συνεργασίας φήμη για πιθανή αποχώρηση του, όμως σε συνδυασμό και με το ενδιαφέρον της  Σπέτσια για τον Πορτογάλο, οι φήμες οργιάζουν. Καθώς οι Ιταλοί ενδιαφέρονται να χτίσουν ένα ρόστερ από την αρχή, επενδύοντας σε νέους ποδοσφαιριστές, όπως ακριβώς έκανε και ο ΠΑΟΚ φέτος.

Αυτό βέβαια για να γίνει θα πρέπει ο Μπότο να εγκαταλείψει το πρότζεκτ που ξεκίνησε στον δικέφαλο.

Ο Λουτσέσκου με την αλλαγή φιλοσοφίας και να ρίχνει το βάρος του σε νέους ποδοσφαιριστές, αδειάζει ουσιαστικά τον τεχνικό διευθυντή.

Εδώ θα φανεί, και δείτε το σαν αφορμή για εξελίξεις, το πόσο η διοίκηση Σαββίδη είναι έτοιμη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Πορτογάλο ή όχι. Καθώς, αν υποθέσουμε πως η Σπέτσια καταβάλλει το buy out του, το οποίο ανέρχεται στο 1 εκ. ευρώ, τότε ο ΠΑΟΚ θα εγκαταλείψει το πρότζεκτ και θα πάει με διαφορετικό μοντέλο ως το τέλος της σεζόν.

Αν ο Μπότο σε αυτήν την φάση για οποιοδήποτε λόγο αποχωρήσει θα είναι καταστροφικό αφού, δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει το πρότζεκτ που έχει αναλάβει. Θέλει χρόνο για να δείξει έργο. Ο Σαββίδης θα του δώσει την πίστωση χρόνου;

Εξελίξεις άμεσα στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο.  Τι θα επιλέξει ο δικέφαλος του βορρά; Θα φτιάξουν οι σχέσεις των τριών;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ