Κλείδωσε του Ζαγαρίτη – Μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου θέλουν στον Ολυμπιακό να έχουν τελειώσει, εκτός απρόοπτου, το θέμα του αριστερού μπακ. Στην τελική ευθεία έχει μπει η απόκτηση του Βασίλη Ζαγαρίτη. Που τελικά κέρδισε και τον Μαρτίνς. Άλλωστε από την εποχή που ήταν να φύγει για Ιταλία,  εξετάζεται διακριτικά η περίπτωση του. Γράφει ο Τσιλιώτης […]

Κλείδωσε του Ζαγαρίτη – Μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου θέλουν στον Ολυμπιακό να έχουν τελειώσει, εκτός απρόοπτου, το θέμα του αριστερού μπακ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η απόκτηση του Βασίλη Ζαγαρίτη. Που τελικά κέρδισε και τον Μαρτίνς. Άλλωστε από την εποχή που ήταν να φύγει για Ιταλία,  εξετάζεται διακριτικά η περίπτωση του.

Γράφει ο Τσιλιώτης Αλκιβιάδης

Έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές και υπάρχει θετικό έδαφος. Υπάρχει προφορική συμφωνία με ποδοσφαιριστή και μάνατζερ, και τρέχουν οι διαδικασίες έτσι ώστε πολύ σύντομα ο ποδοσφαιριστής να ενταχθεί στους ερυθρολεύκους.

Οι Ιταλοί πλήρωσαν ένα ποσό κοντά στις 400 χιλιάδες ευρώ στους «πράσινους», που αφορά τα τροφεία.

Το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί στην Ελλάδα και είναι το ίδιο που συνεργάζεται ο Κώστας Φορτούνης. Οι εκπρόσωποι του παίκτη βρίσκονται σε επαφές με την Πάρμα για να λήξη πολύ σύντομα το θέμα.

Το come-back του Φορτούνη θέλει… τρόπο, όχι κόπο!

Ο ποδοσφαιριστής κάνει στον Πέδρο, που βλέπει μια λύση για αρκετά χρόνια, και από την άλλη πλευρά ο ίδιος ποδοσφαιριστής ξέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι αλλιώς. αφού εκεί μπορεί να εξελίξει την καριέρα του.

Πρόσφατα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εκ νέου μπάσιμο του Παναθηναϊκού, δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Πρώτος γιατί ο ίδιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει να επιστρέψει στους πράσινους, και δεύτερον δύσκολο ο Αλαφούζος να δώσει στην Πάρμα και στον Ζαγαρίτη τα χρήματα που ζητάνε.

Η δική μας εκτίμηση είναι ότι τον Ιανουάριο θα είναι παίχτης του Ολυμπιακού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ