Κλεισμένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Τζιοβίνκο στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του δικεφάλου έχουν εξαιρετική εκτίμηση για τον παίκτη. Λόγω και των επαφών που πρότεινε ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο οποίος γνωρίζει καλά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Αλ Χιλάλ. Το συμβόλαιο του Τζιοβίνκο λήγει σε μερικούς μήνες και ο ΠΑΟΚ έχει βρει […]

Κλεισμένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Τζιοβίνκο στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του δικεφάλου έχουν εξαιρετική εκτίμηση για τον παίκτη. Λόγω και των επαφών που πρότεινε ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο οποίος γνωρίζει καλά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Αλ Χιλάλ. Το συμβόλαιο του Τζιοβίνκο λήγει σε μερικούς μήνες και ο ΠΑΟΚ έχει βρει την χρυσή συνταγή για να τον κάνει κάτοικο Θεσσαλονίκης.

Ενδιαφέρον για την περίπτωση του παίκτη είχαν εκφράσει και σύλλογοι από την Ιταλία. Μάλιστα όπως αναφέρουν τις τελευταίες ημέρες οι συμπατριώτες του, το “χαρτί” του επαναπατρισμού για τον 34χρονο Ιταλό ήταν αρκετά σημαντικό. Όμως η πρόταση του ΠΑΟΚ του δίνει επιπλέον κίνητρο.

Σαν διαπραγματευτικό όπλο ο ΠΑΟΚ είχε την παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στην άκρη του πάγκου του. Οι δυο τους συνεργάστηκαν άριστα στην Αλ Χιλάλ, με τον Ρουμάνο να θέλει σαν τρελός τον Τζιοβίνκο. Τα δείγματα που του έχει δείξει στην Αραβία ήταν εξαιρετικά κι επομένως είναι λογικό να υπάρχει εκτίμηση στις ικανότητες του Ιταλού, που κατά τον Λουτσέσκου είναι αυτός που μπορεί να καλύψει άριστα το κενό πίσω από τον επιθετικό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ