Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει στο… μάτι τον 26άχρονο αμυντικό της Βιτόρια Γκιμαράες.

Το φετινό πρωτάθλημα της Super League δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά ο πρωταθλητής Ολυμπιακός προετοιμάζει ήδη το έδαφος εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν τα μεταγραφικά πλάνα τους και το όνομα του Ράφα Σοάρες φαίνεται πως είναι ψηλά στη λίστα τους.

Ο 26άχρονος αμυντικός της Βιτόρια Γκιμαράες έχει μπει στο «στόχαστρο» των «ερυθρολεύκων» και, μάλιστα, τα πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι φαβορί για την απόκτησή του.

Εξάλλου, ο Πορτογάλος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν ενδιαφέρεται να ανανεώσει. Αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και προτιμάει αυτός να είναι στην Ευρώπη.

Ο παίκτης αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, μπορεί όμως να παίξει και ως χαφ, αλλά και ως εξτρέμ. Φέτος, σε συνολικά 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει μέχρι στιγμής δύο γκολ και οκτώ ασίστ.

Στη Βιτόρια Γκιμαράες μετακόμισε το 2018, από την Πόρτο, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Είχε δοθεί δανεικός, από τους «δράκους», στις Κοΐμπρα, Ρίο Άβε, Φούλαμ, Πορτιμονένσε και Έιμπαρ.

Έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις «μικρές« εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Ωστόσο, δεν έχει αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα.

Το όνομά του δεν είναι άγνωστο στο ελληνικό κοινό. Είχε απασχολήσει πέρυσι τον ΠΑΟΚ, αλλά η πορτογαλική ομάδα δεν ήθελε να τον δώσει, ενώ ούτε εκείνος «ψηνόταν» να συνεχίσει στους Θεσσαλονικείς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ