Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αναμφίβολα αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού και του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Μαροκινός φορ και φέτος είναι εντυπωσιακός και με το χατ τρικ κόντρα στον Ατρόμητο έφτασε τα 50 γκολ συνολικά στη Super League. Ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι και φέτος η αιχμή του δόρατος των «ερυθρολεύκων». Σε κάθε ματς ο […]

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αναμφίβολα αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού και του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Μαροκινός φορ και φέτος είναι εντυπωσιακός και με το χατ τρικ κόντρα στον Ατρόμητο έφτασε τα 50 γκολ συνολικά στη Super League.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι και φέτος η αιχμή του δόρατος των «ερυθρολεύκων». Σε κάθε ματς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δηλώνει… παρών και προσφέρει πολύτιμες λύσεις στους Πειραιώτες. Ο Ελ Αραμπί κόντρα στον Ατρόμητο έκανε δύο ρεκόρ και δείχνει πραγματικά ασταμάτητος.

Το ένα ήταν ότι έφτασε τον Ζιοβάνι σε χατ τρικ (4), ενώ παράλληλα έφτασε τα 50 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ο Ελ Αραμπί μετράει συνολικά 50 γκολ σε 79 συνολικά εμφανίσεις, ενώ παράλληλα έχει και 2 γκολ σε εννιά συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ