Το... κοινό γραφείο ατζέντηδων του Τομάς Βατσλίκ μ' αυτό του Μαξ Λόου της Σέφιλντ, που θέλει ο Ολυμπιακός, συνδυάζονται σ' ένα περίπλοκο σενάριο που, στο τέλος, φτάνει και στον διεθνή Έλληνα γκολκίπερ. Λέτε;

Κάτι τρέχει με Πασχαλάκη. Προς… το λιμάνι, μήπως; Το “αντίο” του διεθνούς γκολκίπερ στον ΠΑΟΚ εφέτος το καλοκαίρι ήταν δεδομένο εδώ και καιρό. Και δεν ήταν ένα αντίο προς το… άγνωστο, με βάρκα την ελπίδα. Μάλλον, προς το (σχετικώς) άγνωστο ήταν. Αλλά με γερή βάρκα, ικανή να… διασχίσει τη Διώρυγα του Σουέζ και να φτάσει μέχρι το Κατάρ ή τη Σαουδική Αραβία.

Οι “Σειρήνες” από εκεί έχουν ξεκινήσει το τραγούδι τους εδώ και καιρό για τον Πασχαλάκη. Και τι έλεγε -και λέει- το τραγούδι; Ένα παχυλό συμβόλαιο της τάξης του 1.000.000 plus. Και πολλά έξτρα, ακόμη. Και επίσης, ένα πολύ καλό μπόνους υπογραφής. Ήταν -και παραμένει- ένας πολύ σαγηνευτικός σκοπός στα αυτιά του Αλέξανδρου. Και δικαίως. Σε λίγες μέρες κλείνει τα 32 του. Τώρα είναι η στιγμή για μια συμφωνία τέτοιου είδους -και απολαβών.

Αλλά ενώ οι προτάσεις ισχύουν στο ακέραιο, υπογραφές δεν έχουν ακόμη φανεί στον ορίζοντα. Τίποτε δεν αποκλείει να είναι απλώς ένα διαδικαστικό ζήτημα που μπορεί να έχει λυθεί ακόμη και την ώρα που διαβάζετε αυτό το κείμενο, Ή αν όχι τόσο γρήγορα, μέσα σε λίγες μέρες τέλος πάντων. Προς τι ωστόσο, όλη αυτή η καθυστέρηση; Πρακτικά το θέμα θα μπορούσε να είναι λήξαν τη… μεθεπόμενη του “αντίο” του, που λέει ο λόγος.




Ο… μάνατζερ του Βατσλίκ, ο Μαξ Λόου και ο Αλέξανδρος…

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ λένε ότι αυτή η αναβολή στην αναβολή, στο “κλείσιμο” της υπόθεσης έχει πηγή τον ίδιο τον Πασχαλάκη. Και, ΟΚ. Σωστό είναι από πλευράς του να μελετήσει κάθε λεπτομέρεια ενός συμβολαίου που αφορά κιόλας τη μετάβαση σε “δύσκολες” χώρες. Τελείως διαφορετικές σε νοοτροπία και τρόπο ζωής από την Ελλάδα. Και ίσως αυτή να είναι η λέξη-κλειδί.

Κάποιοι λένε ότι ο Αλέξανδρος είναι “σαν κάτι να περιμένει”. Και το συνδέουν με κάτι άλλο που λένε -αλλά μόνον μεταξύ τους, προς το παρόν- οι ρεπόρτερ… του Ολυμπιακού! Ότι, δηλαδή, μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να λέει προς τα έξω ότι αναμένει μόνον αριστερό μπακ, εξτρέμ και επιτελικό. Όμως είναι κοινό μυστικό στην ομάδα ότι και μια απόκτηση τερματοφύλακα είναι στο σχεδιασμό. Εκ πρώτης όψεως, με Τομάς Βατσλίκ, Έγκμουντουρ Κρίστινσον (έπαιξε 225 λεπτά σε 3 ματς στην Αυστρία) και Τζολάκη στο ρόστερ κάτι τέτοιο μοιάζει περίεργο.




Ωστόσο, ο Κρίστινσον μοιάζει δύσκολο να είναι ο βασικός γκολκίπερ της νέας σεζόν. Και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, που κλείνει τα 20 το Νοέμβριο ίσως φύγει δανεικός για να “ψηθεί”. Κι όσο για το τρίτο “ντεσού” που μπαίνει στην εξίσωση; Ο Βατσλίκ ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Μαξ Λόου, της Σέφιλντ, για τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει πολύ έντονο ενδιαφέρον… Πώς και αν μπλέκουν όλα αυτά και καταλήγουν στον… Πασχαλάκη, απομένει να φανεί. Το μόνο βέβαιο, σε τέτοια περίπτωση, είναι ότι ο Αλέξανδρος ξεχνάει τα “μιλιούνια” των Αράβων. Γύρω στα 600.000 ευρώ το χρόνο, θα πρέπει να του αρκέσουν…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ