Τιμωρήθηκαν για όσα είχαν γίνει στην Τούμπα, σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ποινές φυλάκισης επιβλήθηκαν σε 23 οπαδούς του ΠΑΟΚ, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή σε επεισόδια.

Οι οπαδοί καταδικάστηκαν, συγκεκριμένα, για επεισόδια που είχαν γίνει το 2016 στο ματς Κυπέλλου των «ασπρόμαυρων» με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, για τα ημιτελικά.

Η αναμέτρηση είχε τότε διακοπεί. Οι Θεσσαλονικείς δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν στον επαναληπτικό.

Οι ποινές φυλάκισης, από πέντε έως δεκαέξι μήνες, είναι με αναστολή για τους είκοσι κατηγορούμενους. Για τους άλλους τρεις μετατράπηκε προς πέντε ευρώ την ημέρα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης σχημάτισαν δικογραφία για συνολικά 29 πρόσωπα, αξιοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου.

Παραπέμφθηκαν σε δίκη, για διάφορες κατηγορίες, άπασες σε βαθμό πλημμελήματος, αλλά με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου. Έξι από τους κατηγορούμενους κρίθηκαν αθώοι.

Σε όλους επιβλήθηκε το μέτρο της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων της αγαπημένης τους ομάδας τους και της προσέλευσής τους, την ώρα των ματς, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Πρόκειται για μέτρο που ισχύει άμεσα και για δύο έτη.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα