Ήταν μια κίνηση που αν όντως γινόταν θα έκανε μεγάλη αίσθηση. Όμως η Παρί δεν ενδιαφέρεται για δανεισμό του παίκτη, αλλά για πώλησή του, μιας και η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 9.000.000 ευρώ. Ο λόγος για...

Καρυπίδης: Πήγε να… ρίξει τα τσιμέντα, αλλά… Το πρόωρο διαζύγιο του Άρη (και) με τον Χερμάν Μπούργος, αν λέει κάτι, είναι ότι η θετική ή όχι γνώμη του μάλλον δεν ήταν και απολύτως απαραίτητη προϋπόθεση για τις μεταγραφές που έχει ως τώρα κάνει η ομάδα. Είναι ένα θέμα, συνολικά, που θέλει εμβάθυνση, αλλά δεν είναι το τωρινό μας. Το τωρινό μας αφορά μια μεταγραφή για την οποία, φυσικά, ούτε ο Μπούργος ούτε κανείς άλλος προπονητής θα έφερνε αντίρηση. Ήταν, λένε οι πληροφορίες, προσωπική επιλογή του Θόδωρου Καρυπίδη και η αλήθεια είναι ότι… θα έριχνε τα τσιμέντα -μιλάμε πάντοτε για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς.

Πρότεινε δανεισμό με 1.000.000 ευρώ το χρόνο, αλλά…

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο πρώην διεθνή μεσοεπιθετικό της  Παρί Σεν Ζερμέν, Ραφίνια. Ο παίκτης είναι πια κοντά στην Τραμπζνοσπόρ, λένε τα ρεπορτάζ. Αλλά λίγο πριν την απόκτηση του Μανού Γκαρθία, οι πληροφορίες λένε ότι ο Καρυπίδης έκανε πρόταση στη γαλλική ομάδα για τον παίκτη. Συγκεκριμένα, για τον δανεισμό του, με ανάληψη όλης της ετήσιας αμοιβής του, που είναι 1.000.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι στα σχέδια του Κριστόφ Γκαλτιέ, όμως το συμβολαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 9.000.000 ευρώ. Η Παρί δεν ενδιαφέρεται για δανεισμό του, αλλά για πώληση, προκειμένου να βάλει κάτι στα ταμεία της. Κι έτσι ο Καρυπίδης άκουσε… non και όχι oui.

Τρία πρωταθλήματα και Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπαρτσελόνα…

Ο Ραφίνια είδε το φως της ζωής στο Σάο Πάολο, αλλά από 13 ετών έγινε κομμάτι της Λα Μασία. Πρώτη παρουσία στη μεγάλη Μπαρτσελόνα είχε στα 18,5 του (γεν. 12 Φεβουαρίου του 1993).  Συνολικά έπαιξε σε 90 ματς μαζί της (12 γκολ, 8 ασίστ). Πανηγύρισε ως μέλος της, μεταξύ άλλων 3 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα και 1 Τσάμπιονς Λιγκ.

Έγινε και διεθνής με τις Νέων της Ισπανίας, η απόφασή του όμως ήταν να εκπροσωπήσει τελικά τη Βραζιλία. Είχε με τη μεγάλη ομάδα μόλις 2 συμμετοχές (36 αγωνιστικά λεπτά), αλλά κι 1 γκολ σε διεθνή φιλικά. Έχει επίσης παίξει δανεικός (από τη Μπάρτσα) σε Θέλτα και Ίντερ. Με την Παρί, όπου ανήκει από το 2020 έχει συνολικά 39 εμφανίσεις (7 ασίστ) και από το Γενάρη ήταν δανεικός στη Ρεάλ Σοσιεδάδ (21 συμμετοχές, 1 γκολ)…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ