Ο Ιταλός μέσος υπέγραψε στους Φθιωτείς.

Τη μεταγραφή του Σαμουέλε Λόνγκο ολοκλήρωσε η Λαμία, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τη βρει στη Super League.

Ο Ιταλός έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες τους Φθιωτείς, για τη μετακόμισή του στη χώρα μας.

Ο 31χρονος μέσος ξεκίνησε από την Ίντερ το 2011 την επαγγελματική καριέρα του, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Ολλανδία με την Ντόρντρεχτ, σημειώνοντας και δώδεκα γκολ.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 31χρονο (12-01-1992) επιθετικό, Samuele Longo, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Ντόρντρεχτ στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας έχοντας 37 συμμετοχές, πετυχαίνοντας συνολικά 12 γκολ και 3 ασίστ.

Ο πολύπειρος Ιταλός φορ, έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο σε Ιταλία και Ισπανία έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες Νέων των Τρεβίζο, Πιατσέντζα, Τζένοα Ίντερ, στην πρώτη ομάδα της Ίντερ, σε Εσπανιόλ, Βερόνα, Ράγιο Βαγιεκάνο, Κάλιαρι, Φροζινόνε, Χιρόνα, Τενερίφη, Ουέσκα, Κρεμονέζε, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Βενέτσια, Βιτσέντζα και Μοντένα.

Επίσης ο Longo έχει αγωνιστεί σε όλες τις “μικρές” εθνικές ομάδες της Ιταλίας, έχοντας μάλιστα φορέσει 17 φορές το εθνόσημο της U21, πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ