O  Ιτούρμπε έφτασε τα ξημερώματα στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης περίμεναν μέρες τον Παραγουανό. Με την άφιξη του να έχει μετρήσει και μία αναβολή λόγω θετικού τεστ στον Κορωνοϊό! Μετά από αρκετές ώρες πτήσης και την καθυστέρηση στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” λόγω της κατάστασης στην Αττική, ο Παραγουανός έφτασε λίγο μετά τα […]

Ιτούρμπε έφτασε τα ξημερώματα στην Θεσσαλονίκη για τον Άρη. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης περίμεναν μέρες τον Παραγουανό. Με την άφιξη του να έχει μετρήσει και μία αναβολή λόγω θετικού τεστ στον Κορωνοϊό!

Μετά από αρκετές ώρες πτήσης και την καθυστέρηση στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” λόγω της κατάστασης στην Αττική, ο Παραγουανός έφτασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αποθεώθηκε από τους φίλους του Άρη που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Σήμερα ο παίκτης θα υποβληθεί σε εργομετρικές-ιατρικές εξετάσεις και θα ακολουθήσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιό του με τους “κιτρινόμαυρους”, το οποίο θα είναι διετούς διάρκειας.

Αν όχι μέσα στο Σαββατοκύριακο, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (07/08) η ΠΑΕ θα ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου άσσου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ