Μάχη για την εμβόλιμη αγωνιστική ανάμεσα σε Ιωνικό και ΑΕΚ! Στην Νεάπολη η Ένωση ήθελε ακόμη ένα τρίποντο. Για να μείνει κοντά στον Ολυμπιακό. Mέχρι το πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε δει τελική προς την εστία από τις δύο ομάδες. Ναι μεν η ΑΕΚ είχε την υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας αλλά ακόμα δεν είχε […]

Μάχη για την εμβόλιμη αγωνιστική ανάμεσα σε Ιωνικό και ΑΕΚ! Στην Νεάπολη η Ένωση ήθελε ακόμη ένα τρίποντο. Για να μείνει κοντά στον Ολυμπιακό.

Mέχρι το πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε δει τελική προς την εστία από τις δύο ομάδες. Ναι μεν η ΑΕΚ είχε την υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας αλλά ακόμα δεν είχε απειλήσει την εστία του Χουτεσιώτη.

Στο 21ο λεπτό όμως όλα άλλαξαν. Ωραία επίθεση της ΑΕΚ από τα δεξιά με τον Μισελέν να δίνει στον Άμραμπατ, αυτός έκανε την κάθετη πάσα ξανά προς τον Μισελέν, που είχε βγει από πίσω του, ο αμυντικός του Ιωνικού δεν μπόρεσε να κόψει τη μπάλα, ο Γάλλος μπακ γύρισε τη μπάλα προς το ύψος του πέναλτι και ο Μάνταλος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 32 ήταν η ώρα να απειλήσει ο Ιωνικός. Ο Κάνιας βρέθηκε σε καλό σημείο εκτός περιοχής. Έκανε το σουτ το οποίο όμως πήγε στο κέντρο με αποτέλεσμα ο Τσιντώντας να μπλοκάρει τη μπάλα.

To δεύτερο μέρος ήταν πιο λιτό από το πρώο.

Η ΑΕΚ έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι. Ο Ιωνικός παίζει πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, όμως δεν έχει απειλήσει ουσιαστικά.

Καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Αραούχο έπιασε κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ και από τα αριστερά ήταν για λίγο άστοχος.

Το τελικό 0-1 δίνει σημαντικο τρίποντο ενόψει συνέχειας στην ΑΕΚ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ