Τιμωρήθηκαν βάσει του άρθρου 10, 1, δ1 για υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές του ντέρμπι.

Ο αθλητικός δικαστής της Super League τιμώρησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κώστα Καραπαπά, οι οποίοι είχαν κληθεί σε απολογία.

Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κλήθηκαν να απολογηθούν για τη συμπεριφορά τους στο πρόσφατο ντέρμπι των «ερυθρολεύκων» με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τo ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε αμφότερους ο αθλητικός δικαστής επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, γήπεδο και αποδυτήρια, για δεκαπέντε ημέρες.

Παράλληλα, η πειραιώτικη ΠΑΕ θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 31.500 ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Καθορίζει ως προς την α΄ εγκαλουμένη συνολική χρηματική ποινή, ποσού τριάντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων (31.500,00) ευρώ.

Επιβάλλει στον Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ για την 4β πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος, την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ Ι, 11 παρ. 2, 12 παρ. 1 περ. α’, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, του Π.Κ. της ΕΠΟ).

Επιβάλλει στον Κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑ για την 6η πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος, την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ Ι, 11 παρ. 2, 12 παρ. 1 περ. α’, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, του Π.Κ. της ΕΠΟ)».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик