Oι Μεξικανοί έχουν διορία 48 ετών για να απαντήσουν.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού έχει μπει ο Κάρλος Ουριέλ Αντούνα, ο οποίος αγωνίζεται στην Κρουζ Αζούλ.

Ο Μεξικανός διεθνής δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 με την ομάδα της πατρίδας του. Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, αλλά οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να την παλέψουν.

Ο 25άχρονος μεσοεπιθετικός συμμετείχε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο Κατάρ, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Συνολικά, έχει σαράντα συμμετοχές με το εθνόσημο και δέκα γκολ.

Από το «τριφύλλι» έχουν κινηθεί για τη μεταγραφή του και, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την πατρίδα του, κατέθεσαν αρχικά πρόταση ύψους 3,5 εκατ. δολαρίων, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή.

Ο παίκτης αρέσει στον Παναθηναϊκό, με τις διαπραγματεύσεις με τους Μεξικανούς να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν εντός συνόρων κι επιβεβαιώθηκαν από τον Μεξικανό δημοσιογράφο Κέρι Ρουίθ, η τελική πρόταση της ελληνικής ομάδας αφορά άμεση πληρωμή ενός εκατ. ευρώ ως «ενοίκιο» και τέσσερα εκατ. ευρώ το καλοκαίρι, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Το συγκεκριμένο ποσό θα μοιραστεί, ισόποσα, στην Κρουζ Αζούλ και την Τσίβας, η οποία κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του.

Θα υπάρχει, επίσης, ποσοστό μεταπώλησης περί το 20%. Δεν έχει αποφασιστεί, ακόμα, η οψιόν επαναγοράς του από τους Μεξικανούς. Υπολογίζεται στα 4-6 εκατ. ευρώ.

Ο παίκτης, προς το παρόν, απέχει από τις προπονήσεις. Έχει διαμηνύσει, ήδη, πως επιθυμία του είναι να αποχωρήσει και περιμένει πώς και πώς το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων.

Οι Μεξικανοί έχουν διορία 48 ωρών για να απαντήσουν στον Παναθηναϊκό. Εάν δεν συμφωνήσουν στην τελική πρόταση, που τους έγινε, τότε οι «πράσινοι» θα αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και θα κινηθούν για άλλον εξτρέμ, όπως τους ξεκαθάρισαν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик