Μεγάλο το ενδιαφέρον για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρέιντζερς βρίσκεται ο Λουίς Πάλμα, με τους Σκωτσέζους να έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Άρη για την απόκτησή του.

Ο κόουτς Μάικλ Μπιλ επιθυμεί διακαώς τον 23χρονο ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα.

Οι διοικούντες τη σκωτσέζικη ομάδα, μάλιστα, παλεύουν να του κάνουν την επιθυμία πράξη.

Ο μεσοεπιθετικός των «κιτρίνων» δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο και η ελληνική ομάδα δεν είναι αρνητική στην πώλησή του και ο ίδιος θα ήθελε να πάει σε ένα πιο αγωνιστικό πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλονικείς ζητούν περί τα πέντε εκατ. ευρώ, για να ανάψουν το «πράσινο φως» για να μετακομίσει στη Γλασκόβη ή όπου αλλού.

Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα rangersnews: «Η Ρέιντζερς έχει κατονομαστεί ως ένας από τους έξι ευρωπαϊκούς συλλόγους που θέλουν τον εξτρέμ του Άρη, Λουίς Πάλμα.

Ενδιαφέρεται πραγματικά για τον 23χρονο, αλλά αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Premier League.

Γίνονται αναφορές για τις βελγικές ομάδες, Γάνδη και Άντερλεχτ, αλλά και για την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου, τη Λιντς και την Μπέρνλι.

Επιπλέον, φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ.

Ο Λουίς Πάλμα ήταν ο πιο σημαντικός στόχος στη θέση που αγωνίζεται για τη Ρέιντζερς κι έτσι το ενδιαφέρον δεν είναι αδικαιολόγητο.

Στα 23 του υπάρχει αρκετός χώρος για να εξελιχθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης θέλει έως και πέντε εκατομμύρια ευρώ για να ολοκληρώσει τη συμφωνία».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик