Η.... μελέτη των βίντεο της ομάδας έχει οδηγήσει τον Αργεντινό τεχνικό στην πρώτη του "εντολή" στη διοίκηση σε ό,τι αφορά τον παίκτη που πιο πολύ απ' όλους θέλει να δει και του χρόνου με το "Δικέφαλο" στο στήθος. Και ο εκλεκτός είναι...

Η πρώτη “εντολή” του Αλμέιδα στην ΑΕΚ για παίκτη! Όλα δείχνουν ότι ο Αργεντινός τεχνικός θα είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο της “Ένωσης” για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 43χρονος προπονητής έχει το προβάδισμα μετά και τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας. Στην ΑΕΚ αρέσει και το βιογραφικό του και η ποδοσφαιρική του φιλοσοφία και ο δυναμισμός του -που είναι ίδιος μ’ αυτόν που και ως παίκτης είχε στο γήπεδο.

Ο El Pelado, ο… “Καραφλός”, όπως ήταν το παρατσούκλι του έχει αφήσει καλές εντυπώσεις όπου εργάστηκε και για το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά οργανωτικός. Έχει το δικό του τιμ συνεργατών, που δεν το αλλάζει και, επίσης, ένα ακόμη καλό συνήθειο. Μελετά πολύ. Ώρες ατέλειωτες. Και μελετά και τους αντιπάλους, αλλά και τη δική του ομάδα.

Ο Αλμέιδα έδειξε ενδιαφέρον για την ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή που είχε επαφές μαζί της. Και, από τη… δεύτερη στιγμή, άρχισε να κάνει αυτό που ξέρει. Τη μελέτη. Το εφετινό πρόγραμμα είναι “σφιχτό” για όλες τις ομάδες. Και ο Αργεντινός ξέρει ότι όλα τα θέματα (οργανωτικά, προετοιμασίας και, κυρίως, ρόστερ) πρέπει να “τρέξουν” το συντομότερο δυνατόν.

(Και) ο Αλμέιδα θέλει… τον Ελβετό του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Αλμέιδα ήδη έχει κάνει στη διοίκηση την πρώτη του εισήγηση για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Και, συγκεκριμένα για το ποιοι παίκτες πρέπει οπωσδήποτε να φορούν και του χρόνου τη φανέλα. Πρώτος πρώτος απ’ αυτούς, σύμφωνα με τον Αργεντινό είναι ο Στίβεν Τσούμπερ.

Με βάση όσα είδε ο Αλμέιδα από τα εφετινά παιχνίδια της ΑΕΚ, ο Ελβετός αριστερός εξτρέμ, που κλείνει τα 31 του στις 17 Αυγούστου, είναι απαραίτητος στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Κάτι που σημαίνει ότι η Ένωση πρέπει να προχωρήσει στην ενεργοποίηση της ρήτρας αγοράς του από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπου ανήκει.

Την ίδια εκτίμηση, πρέπει να τονίσουμε, έκαναν για τον διεθνή (48 φορές, 10 γκολ) εξτρέμ και άλλοι τεχνικοί με τους οποίους είχε επαφή η ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι οι σχετικές κινήσεις θα γίνουν και μάλιστα σύντομα. Άλλωστε, ο Τσούμπερ είναι και στατιστικά από τους πιο κομβικούς παίκτες της ΑΕΚ εφέτος. Μετράει συνολικά 34 συμμετοχές μαζί της και έχει στο ενεργητικό του 7 γκολ και 4 ασίστ σε 2.506 αγωνιστικά λεπτά…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ