Καθημερινά ακούγονται πολλά στην δική μας πιάτσα. Συλλαμβάνονται, ελέγχονται και σας έρχονται μόνο τα πιο ζουμερά Τώρα τι ζουμί θα βγάλουν θα το δείξουν οι επόμενες ημέρες. Η πιάτσα είναι πολύ πονηρή, και κυκλοφορούν πολλοί περίεργοι. Τι ακούγεται στην πιάτσα Ο Εχσάν Χατζισαφί δεν εξετάζεται απλά για την ΑΕΚ, αλλά πλέον φαίνεται ότι έχει το […]

Καθημερινά ακούγονται πολλά στην δική μας πιάτσα. Συλλαμβάνονται, ελέγχονται και σας έρχονται μόνο τα πιο ζουμερά Τώρα τι ζουμί θα βγάλουν θα το δείξουν οι επόμενες ημέρες. Η πιάτσα είναι πολύ πονηρή, και κυκλοφορούν πολλοί περίεργοι.

Τι ακούγεται στην πιάτσα

Ο Εχσάν Χατζισαφί δεν εξετάζεται απλά για την ΑΕΚ, αλλά πλέον φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα για τη θέση του αριστερού μπακ χαφ. Όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ έχει προχωρήσει αρκετά τις επαφές με τον 31χρονο Ιρανό, ο οποίος μπορεί να παίξει και στον άξονα ως οκτάρι. (OnSports)

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού ήθελε να ξαναπαίξει στον Παναθηναϊκό και μέσω κοινών γνωστών προσέγγισε ανθρώπους στο ευρύτερο περιβάλλον του Τριφυλλιού για να εκφράσει τις προθέσεις του. Όμως, οι προσπάθειές του δεν στέφθηκαν από επιτυχία. «Ο Παναθηναϊκός δεν τον κάλεσε» έγραψες χτες η ιστοσελία Voetbalnieuws.be, σε ρεπορτάζ της για τον Πολ Εμποκού. (LIVESPORT)

Είναι από αυτά που λέμε, όπου υπάρχει καπνός… Το «ξεκλείδωμα» υποθέσεων τύπου Γιόβετιτς για την ΑΕΚ όμως, απαιτεί και άλλο μανατζερικό στρατηγικό πλάνο. Δεν αρκεί για τέτοιους παίκτες να έχει μόνο τα χρήματα. Χρειάζεται και κάποιον να εγγυηθεί. Και για τις δύο πλευρές. (SPORTIME)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ