Καθημερινά ακούγονται πολλά στην δική μας πιάτσα. Συλλαμβάνονται, ελέγχονται και σας έρχονται μόνο τα πιο ζουμερά Τώρα τι ζουμί θα βγάλουν θα το δείξουν οι επόμενες ημέρες. Η πιάτσα είναι πολύ πονηρή, και κυκλοφορούν πολλοί περίεργοι. Τι ακούγεται στην πιάτσα Παρά τα όσα γράφονται δεξιά και αριστερά, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει άριστη σχέση με τον […]

Καθημερινά ακούγονται πολλά στην δική μας πιάτσα. Συλλαμβάνονται, ελέγχονται και σας έρχονται μόνο τα πιο ζουμερά Τώρα τι ζουμί θα βγάλουν θα το δείξουν οι επόμενες ημέρες. Η πιάτσα είναι πολύ πονηρή, και κυκλοφορούν πολλοί περίεργοι.

Τι ακούγεται στην πιάτσα

Παρά τα όσα γράφονται δεξιά και αριστερά, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει άριστη σχέση με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Άλλωστε ήταν αυτός που εγγυήθηκε για εκείνον όταν ο Ολυμπιακός τον απέκτησε παρά του παρελθόντος του, ενώ τον έχει στηρίξει έμπρακτα σε κάθε δύσκολη στιγμή του όσο φορά αγωνίζεται στην Ελλάδα.(SportDog)

Σύμφωνα με το KickOff.com, γνωστή νοτιοαφρικάνικη αθλητική ιστοσελίδα, ο Σάμι Σεάμπι πρόκειται να φύγει από τους Mamelodi Sundowns και κατευθύνεται προς Ελληνικό σύλλογο. Δεδομένου πως πολλές Ελληνικές ομάδες «χτενίζουν» την αγορά για να ενισχύσουν την μεσαία τους γραμμή, μένει να δούμε αν ο Σαέμπι θα καταλήξει στην Ελλάδα και σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ. (ΤΟ10.gr)

Στη λίστα του ΠΑΟΚ και μάλιστα ψηλά φαίνεται πως βρίσκεται ο Αντριέν Σίλβα, όπως ανέφερε η «Forza». Πρόκειται για τον Πορτογάλο χαφ της Σαμπντόρια, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο και έτσι από τον «Δικέφαλο του Βορρά» περιμένουν να δουν εάν υπάρχουν περιθώρια να μείνει ελεύθερος. (gazzetta)

Η ΑΕΚ τα έχει όλα έτοιμα για τον Σέρχιο Αραούχο. Τα βρήκε με την Λας Πάλμας και στις λεπτομέρειες. Δεν αποκλείεται ακόμα και την Κυριακή να κάνει το ταξίδι για την Αθήνα. (SPORTIME)

O Μαρτίνς προσπαθεί να βάλει τη δική του σφραγίδα. Μίλησε όχι μόνο με τον Ρόνι Λόπες, αλλά ακόμη και με τον πατέρα του, προκειμένου να τον ψήσει, να του εξηγήσει το project και την ευκαιρία που του παρουσιάζεται για ένα δυναμικό comeback σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό που αν εμφανιστεί σοβαρός θα κάνει πλάκα.(Sport24)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ