Η καχυποψία έχει και τα όρια της!

Η καχυποψία έχει και τα όρια της!  – Ο Κωνσταντίνος Τσίπτσιος μένει έκπληκτος που ο κόσμος και η τοξικότητα που διέπουν την Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα δεν έδειξε το πρέπον τακτ, ώστε να σεβαστεί ένα πρόβλημα υγείας.

Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις.

Υπάρχουν πολλά στάδια ανθρώπων που ασχολήθηκαν με την περίπτωση Παλίκουτσα. Διαφορετικές βαθμίδες, από άτομα που δέχονται τις επίσημες θέσεις και βλέπουν πως υπάρχουν κόκκινες γραμμές στο κουτσομπολιό, σε άτομα που είναι καχύποπτα, εώς και σε εκείνους, τους ηλίθιους, που όχι μόνο βγάζουν συμπεράσματα, όχι μόνο δεν σέβονται κάθε κώδικα δεοντολογίας, αλλά αναθεματίζουν ανθρώπους και θεσμούς, στον βωμό μιας…”φήμης”, μιας μεταγραφής ή ακόμη και μιας θεωρίας συνομωσίας που “κάποιος” τους μετέφερε! Κόντρα στα Δεδομένα!

Ας το πάρουμε όμως από την αρχή.

Πριν λίγες μέρες ενημερωθήκαμε πως ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα μεταβαίνει εσπευσμένα για τη Γερμανία.  Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, όπως ενημέρωσε ΕΠΙΣΗΜΑ η ΠΑΕ και Ε-ΠΙ-ΣΗ-ΜΑ ο ίδιος, αντιμετωπίζει ένα λεπτό ζήτημα υγείας, το οποίο δεν του επιτρέπει ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ, άσχετα που έσφιξε τα δόντια για να βρίσκεται με την ομάδα, να συνεχίζει τα καθήκοντα του στην Ελλάδα και τον αναγκάζουν να λείψει για μερικές εβδομάδες.

Γιατί τονίζουμε το ΕΠΙΣΗΜΑ; Γιατί ΕΠΙΣΗΜΑ, και όχι στα νέα της γειτονιάς, όχι στο φωταγωγός.gr, ούτε στο ΚυραΚατίναFM, ειπώθηκαν και καταγράφηκαν κάποια γεγονότα.

Μάλιστα, ας το αποκαλύψουμε και αυτό, μέσω κύκλων της ΠΑΕ, λες και το είχαμε ανάγκη (φαντάσου σε τι επίπεδο έχει φτάσει πλέον ο ανθρώπινος κατήφορος) μας ζητήθηκε να χειριστούμε ΛΕΠΤΑ το θέμα. Καθώς προέχει η υγεία και ΠΡΟΕΧΕΙ, όσο και να προκαλεί έκπληξη σε πολλούς, ο άνθρωπος.

Ο ίδιος άνθρωπος που, ΣΙΓΟΥΡΑ, δεν θα έπαιρνε το ρίσκο να ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ τον εαυτό του, αποχωρώντας επικαλούμενος κάποιο σοβαρό θέμα υγείας, ενώ, όπως πιστεύουν μερικοί, δεν υπάρχει κάτι και απλώς τα…”έσπασε” (;) με τον Καρυπίδη.

Ο ίδιος άνθρωπος που ήθελε μέχρι και τελευταία στιγμή να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, παρά τις προτροπές του ΑΡΗ (προς τιμήν τους, για άλλη μια φορά) να μην το κάνει και να κοιτάξει πρώτα την υγεία του.

Σημείωση: Όσοι είδαν πως πανηγύρισε στο γκολ του ΑΡΗ προχθές, καταλαβαίνουν την αλήθεια.

Αλλά ένας στο facebook και στο twitter έγραψε πως “άκουσε” κλπ κλπ

Αλλά ένα άρθρο “ξέρει” εκ των έσω πως ο Παλίκουτσα… κλπ κλπ κλπ.

Το οτιδήποτε γράφεται και λέγεται πέρα από τα επίσημα στοιχεία και τις ανακοινώσεις είναι τουλάχιστον εμετικό και επικίνδυνο. Όχι επειδή δεν έχουν ειπωθεί ψέματα ή δεν υπάρχουν σκάνδαλα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Κάθε άλλο. Όμως ΕΔΩ είναι διαφορετικά.  Δεν είναι θέμα του τι πιστεύεις. Δεν τίθεται θέμα του. “τι μας κρύβουν”.

Όταν πρόκειται για θέμα υγείας το δέχεσαι και προχωράς. Αν ΟΝΤΩΣ υπάρχει κάτι άλλο θα μαθευτεί, αργά ή γρόγορα.  Οφείλεις όμως να σέβεσαι πως η υγεία δεν είναι “Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας!” ή “Ιλουμινάτι”.

Αν ΟΝΤΩΣ υπάρχει κάτι άλλο και δικαιωθείς, δεν θα κερδίσεις τίποτε παραπάνω από το να δεις κάποιους ανθρώπους να γελοιοποιούνται και να πέφτουν στα μάτια μας.  Αν όμως, ΔΕΝ συμβεί κάτι τέτοιο, τότε έχεις πέσει θύμα τοξικότητας και παραφιλολογείς επικινδύνως…Και με τι κέρδος;

Διάλεξε που βάζεις τα όρια! Η υγεία δεν είναι 4-3-3 και 4-2-3-1.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ