Ποια είναι η Κορεάτισσα που μανατζάρει ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Νοτιοκορεάτης διεθνής μέσος αναμένεται να υπογράψει με τους «ερυθρολεύκους» συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών.

Πριν από εκείνον είχε έρθει στη χώρα μας, για να μιλήσει με τους Πειραιώτες, η Κορεάτισσα ατζέντης Καταλίνα Κιμ.

Η 38άχρονη συνεργάζεται με την Base, ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών στην Αγγλία.

Δεν συμμετέχει στα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών, ώστε να βγάλει χρήματα, αλλά ο ρόλος της είναι εκείνος του διαμεσολαβητή.

Στην ίδια ανήκει η C&P Sports, ή όπως είναι το πλήρες όνομα Catalina and Partners, στην οποία είναι και εκτελεστική διευθύντρια.

«Είμαι η μοναδική γυναίκα στην Ασία που είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη. Δεν είχα φανταστεί ποτέ πως θα μπω σε αυτό το μονοπάτι», αυτοπαρουσιάζεται η Νοτιοκορεάτισσα.

Όπως προσθέτει: «Γεννήθηκα στη Νότια Κορέα και μετακόμισα στην Ιταλία για σπουδές και μετά έκανα καριέρα στη βιομηχανία της μόδας στο Μιλάνο.

Αργότερα μετακόμισα στο Λονδίνο για να δουλέψω ως σύμβουλος στην πρεσβεία της Νότιας Κορέας.

Όσο ήμουν στην πρεσβεία είχα αρκετές επαφές κι όταν έφυγα με προσέγγισαν διάφοροι για να τους βοηθήσω να κλείσω μια επιχειρηματική συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτή η συμφωνία με έκανε να δημιουργήσω την C&P Sports Ltd., το 2013, η οποία πλέον έχει 28 ανθρώπους σε Λονδίνο, Φρανκφούρτη και Σεούλ.

Το γραφείο μου διαμεσολαβεί σε συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων λιρών μεταξύ ασιατικών εταιριών και ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών συλλόγων.

Η εταιρία έχει συνεργαστεί με αρκετούς επιτυχημένους ποδοσφαιριστές και προπονητές στον κόσμο και είμαι υπερήφανη που μεσολάβησα για τη μεγαλύτερη χορηγία στην ιστορία μεταξύ κορεάτικης εταιρίας και ποδοσφαιρικής ομάδας της Premier League. Αυτή ανάμεσα στην Kumho Tyres και την Τότεναμ».

Με αφορμή τη μεταγραφή του Τζέσε Λίνγκαρντ στη Νότιγχαμ Φόρεστ αποθέωσε τον Μιλτιάδη Μαρινάκη, αποδεικνύοντας τις καλές σχέσεις της με τους ιδιοκτήτες της αγγλικής ομάδας, αλλά και του Ολυμπιακού.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εκτός από τη μεταγραφή του συμπατριώτη της στους Πειραιώτες να ακολουθήσει και κάποια χορηγική συμφωνία, όπως έχει ήδη συμβεί όχι μόνο με τα «σπιρούνια», αλλά και με τη Μίλαν.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νότιγχαμ Φόρεστ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ