Ανακοινώνεται η πρόσληψη του κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ως Τεχνικού Συμβούλου και Εκπαιδευτή Διαιτησίας της κορυφαίας διασυλλογικής κατηγορίας επαγγελματικού ποδοσφαίρου

 Την ώρα που η Super League προσπαθούσε να κρατήσει τον Κλάτενμπεργκ, τελικά ο εκλεκτός  Στέφαν Μπένετ της ΕΠΟ ορίστηκε νέος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ. 

Η έγκριση δόθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Η ΕΠΟ έβγαλε ανακοίνωση ότι εγκρίθηκε η νέα σύνθεση της ΚΕΔ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Νέος αρχιδιαιτητής ο Στέφεν Μπένετ, μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Επίσης έκανε γνωστό ότι για τη νέα ΚΕΔ έχει μπει “μαχαίρι” 53% στους τρεις ξένους διαιτητές  της νέας ΚΕΔ, σε σχέση με πέρσι.

Γνωστό ότι η απόφαση αυτή είναι αντίθετη με την Super League και έκανε την δική της κίνηση στον πόλεμο με την ΕΠΟ.

Έκανε γνωστό, την πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε ρόλο τεχνικού συμβούλου και εκπαιδευτή διαιτησίας.

“Ανακοινώνεται η πρόσληψη του κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ως Τεχνικού Συμβούλου και Εκπαιδευτή Διαιτησίας της κορυφαίας διασυλλογικής κατηγορίας επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Κλάτενμπεργκ θα είναι ο υπεύθυνος για θέματα διαιτησίας της Super League 1, ο οποίος θα εφαρμόσει και θα υλοποιήσει το εγχείρημα της Επαγγελματικής Διαιτησίας, διατηρώντας τις αρμοδιότητές του, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου”.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ