O Χάμες Ροντρίγκες θέλει πάσει θυσία να επιστρέψει στην Ευρώπη, μετά το πέρασμα του από την...Ανατολή, και την Αλ Ραγιάν!

O Χάμες Ροντρίγκες θέλει πάσει θυσία να επιστρέψει στην Ευρώπη, μετά το πέρασμα του από την…Ανατολή, και την Αλ Ραγιάν!

Η ομάδα από το Κατάρ τον είχε κάνει δικό της από την Έβερτον, στην οποία είχε μετακομίσει ως ελεύθερος. Μάλιστα, είχαν δαπανήσει και 8 εκατομμύρια στα “Τόφιζ”, για έναν ποδοσφαιριστή που έχει κοστίσει συνολικά σε πωλήσεις 148 εκατ. ευρώ, μιας και η Ρεάλ το 2014 ξόδεψε στην Μονακό 75 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Μια καριέρα που έκτοτε βρίσκεται σε ύφεση. Με τον παίκτη να μένει πολλές φορές εκτός αγώνων λόγω τραυματισμών ή κακής φυσικής κατάστασης. Και άλλοτε να μην αποδίδει χωρίς συγκεκριμένο λόγο τα μέγιστα. Ή τουλάχιστον εκείνα που έκανε με την φανέλα της Κολομβίας, όταν έκανε και το ΜΠΑΜ και τον έμαθε ο κόσμος.

Πάμε τώρα και στα δικά μας. Με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να πετάει ατάκα βόμβα, σε ραδιοφωνική εκπομπή, στην οποία ακούγεται να αναφέρεται σε περίπτωση απόκτησης του Χάμες από τον Ολυμπιακό. Μια είδηση που ήδη στο άκουσμα της έχει φέρει αναβρασμό στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού και ταραχές σε αντιπάλους.

Στο 11:48 λέγεται ξεκάθαρα η ατάκα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν