Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έκανε την μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων ετών. Κανείς όμως δεν πήρε χαμπάρι τι παιχταρά αγόραζε. Οι πληροφορίες για τον Αγκιμπού Καμαρά, τον χαρισματικό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού που έβαλε και εξαιρετικό γκολ με την ΑΕΚ, προέρχεται από τη Sun και ειδικότερα από τη SunSport. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι άνθρωποι των Λίβερπουλ […]

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έκανε την μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων ετών. Κανείς όμως δεν πήρε χαμπάρι τι παιχταρά αγόραζε.

Οι πληροφορίες για τον Αγκιμπού Καμαρά, τον χαρισματικό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού που έβαλε και εξαιρετικό γκολ με την ΑΕΚ, προέρχεται από τη Sun και ειδικότερα από τη SunSport.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι άνθρωποι των Λίβερπουλ , Λέστερ και Νιουκάστλ έχουν έρθει σε επαφή. Και έχουν μιλήσει με τον ατζέντη του νεαρού παίκτη του Ολυμπιακού.

Προβάδισμα για την περίπυωση του έχουν οι «Reds». Που αρακολουθούν στενά την περίπτωσή του και είναι θέμα χρόνου να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Η Λίβερπουλ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους Πειραιώτες, μετά την μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα το περσινό καλοκαίρι. Κάτι που δίνει ένα προβάδισμα στην αγγλική ομάδα για να τον αποκτήσει. Με τον Έλληνα μπακ να είναι αυτός που ουσιαστικά θα βοηθήσει στη μεταγραφή, εφόσον η Λίβερπουλ αποφασίσει να κάνει κίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καμαρά τη φετινή σεζόν έχει παίξει ήδη σε 25 παιχνίδια και έχει σκοράρει 5 φορές, ενώ έχει δώσει και 4 ασίστ.

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ