Από την αρχή σχεδόν της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ακουγόταν το όνομα του Γκουστάβο Σκάρπα για τον Ολυμπιακό

Από την αρχή σχεδόν της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ακουγόταν το όνομα του Γκουστάβο Σκάρπα για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έκριναν πως ο παίκτης τους ταιριάζει για να τους λύσει σημαντικά προβλήματα μεσοεπιθετικά.

Μιλάμε για ένα από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Λατινικής Αμερικής που έχει δώσει τις εξετάσεις του στο υψηλότερο επίπεδο. Παίχτης από το πάνω ράφι που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Χαμός με τον Βραζιλιάνο, αλλά κανένα παράπονο γιατί πολύ έγκαιρα είχατε ενημερωθεί για την αλλαγή πορείας που πήρε η μεταγραφή.

Τον 28άχρονο μεσοεπιθετικό τον θέλει ο Ολυμπιακός. Η μεταγραφή του τελικά έγινε για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα Βραζιλιάνικα ΜΜΕ ο ποδοσφαιριστής ήρθε Ελλάδα, συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, και υπέγραψε συμβόλαιο αλλά για λογαριασμό της Αγγλικής ομάδας. Μέσα στο συμβόλαιο αναφέρετε ότι αν ο Ολυμπιακός παίζει ακόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα δοθεί δανεικός στην ομάδα του Πειραιά για έξι μήνες.

Στο σήριαλ που ακολούθησε ο Σκάρπα φάνηκε να δείχνει πως προτιμά premier League, όπως είχατε διαβάσει και μέσω του. sports365.gr  και από τα πηγαδάκια έδειχνε πως μετά τον Ολυμπιακό θα φύγει άμεσα για Νότιγχαμ Φόρεστ. Καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα δεν τον …έψηνε.

Αυτό που προκύπτει από έγκυρες πληροφορίες είναι ότι ο ποδοσφαιριστής 1/1 2023 θα είναι στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Αυτό για να τελειώσει το μπλέξιμο. Ναι μεν η Νότιγχαμ έχει κάνει την μεταγραφή αλλά στο λιμάνι θα τον χαρούν αρχικά. Τώρα τι θα γίνει από την σεζόν 2023 – 2024 είναι μια άλλη κουβέντα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νότιγχαμ Φόρεστ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ