Στην ΑΕΚ ψάχνουν πυρετωδώς για χαφ. Αυτός είναι και ο λόγος που θα κινηθούν πιο αποφασιστικά για την απόκτηση παικτών. Η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά και αναζητά ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο «νευραλγικό» χώρο του κέντρου για την ενίσχυσή της. Ενας εκ των σημαντικών στόχων της, φαίνεται πως, ακούει στο όνομα Χάιμε Σεοάνε. Ο Ισπανός […]

Στην ΑΕΚ ψάχνουν πυρετωδώς για χαφ. Αυτός είναι και ο λόγος που θα κινηθούν πιο αποφασιστικά για την απόκτηση παικτών.

Η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά και αναζητά ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο «νευραλγικό» χώρο του κέντρου για την ενίσχυσή της.

Ενας εκ των σημαντικών στόχων της, φαίνεται πως, ακούει στο όνομα Χάιμε Σεοάνε. Ο Ισπανός μέσος, μέχρι στιγμής στην Ισπανία πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ουέσκα και οι άνθρωποι της «Ενωσης» θεωρούν πως μπορεί να δώσει σπουδαίες λύσεις.

Ο Σεοάνε είναι «προϊόν» της ακαδημίας της Ρεάλ Μαδρίτης. Γεννημένος στη Μαδρίτη στις 22/01/1997, ο Σεοάνε εντάχθηκε στη «La Fábrica», την περίφημη ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης σε ηλικία εννέα ετών (2006), αποχωρώντας από την ακαδημία EMF Aluche.

Στη Ρεάλ Καστίγια (Β ομάδα) τη σεζόν 2016–17, έκανε το ντεμπούτο του στις 20 Αυγούστου 2016 (σ.σ. εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ Β με 3–2).

Στις 26/03/2017, υπέγραψε νέο συμβόλαιο (έως το 2020), ενώ λίγους μήνες μετά, (01/11/2017) πέτυχε το πρώτο του γκολ για την Καστίγια στην εκτός έδρας νίκη 4–1 επί της Θέλτα, ολοκληρώνοντας τη θητεία του με 92 συμμετοχές, 8 γκολ, 6 ασίστ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ