Ελεύθερος ή όχι θα φύγει ο Έλληνας άσος;

Ο Κώστας Φορτούνης και κατά τη παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς αλλά και με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Κάρλος Κορμπεράν δεν υπολογίζεται.

Ο Τρικαλινός άσος έχει μείνει στον «πάγο» και μένει να δούμε τι μέλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μολονότι δεσμεύεται με ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο δεν είναι στα πλάνα των «ερυθρόλευκων». Μοιραία αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται στο στόχαστρο και έχει δεχθεί κρούσης από ομάδες της Τουρκίας αλλά και του Κατάρ. Αυτό που αποτελεί ερωτηματικό με την περίπτωση του Έλληνα άσου είναι αν ο Ολυμπιακός θα τον αφήσει ελεύθερο ή θα ζητήσει κάποιο ποσό προκειμένου να τον παραχωρήσει…

Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει ομάδα που θα τον αποκτήσει, Τουρκία την έχει απορρίψει πολλες φορές και με καλά χρήματα, και από τις χώρες όπως Κατάρ και Σαουδική Αραβία δεν τις είχε κοιτάξει ποτέ.

Τώρα ξαφνικά να αλλάξει κάτι δεν νομίζουμε.

Εμείς πάντως προ ημερών σας είχαμε ενημερώσει βασιζόμενοι σε αποκλειστικές μας πληροφορίες πως ο Κώστας Φορτούνης κατευθύνεται προς Κύπρο και ΑΠΟΕΛ.

Δεν δίνει βάση στα πετροδόλαρα και στους λαγούς με πετραχήλια ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός και θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται εντός Ευρώπης.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει από τον Ολυμπιακό μετά τον αγώνα με τον Απόλλων Λεμεσού, όταν και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το ρόστερ. Προσθέσεις και αφαιρέσεις

Περιμένουμε εξελίξεις σύντομα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ