Έντονο ενδιαφέρον προκαλεί τελευταία η υπόθεση Φορτούνη.

Έντονο ενδιαφέρον προκαλεί ο Φορτούνης. Με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να έχει επιστρέψει πλήρως μετά τον τραυματισμό του, όμως να δείχνει πως δεν υπολογίζεται από τους ερυθρόλευκους.

Συντάκτης: Τσίπτσιος Κωνσταντίνος

Ένας παίκτης που στα 30 του έχει προσφέρει πολλά τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και στην Εθνική. Ίσως, κατά πολλούς, να μιλάμε για τον κορυφαίο Έλληνα μεσοεπιθετικό, βάσει ταλέντου αυτή την στιγμή.

Η κερκίδα πάντοτε αγαπά όσους έχουν τεχνική, φαντασία και φινέτσα στο παιχνίδι τους. Παίκτες που μπορούν όχι μόνο να βάλουν ένα απρόσμενο γκολ, αλλά, κυρίως, να κάνουν το παιχνίδι της ομάδας όμορφο. Να φτιάξουν φάσεις απ’ το τίποτε. Να αλλάξουν το ρυθμό, να κάνουν τη “μαγική” πάσα, να σε κάνουν να φύγεις απ’ το γήπεδο με τη σκέψη “σήμερα είδαμε ωραία μπάλα”. Και ο Φορτούνης είναι ένας -ίσως ο καλύτερος Έλληνας- τέτοιος παίκτης.

Όμως οι τραυματισμοί του τον έχουν πάει αρκετά πίσω…

Αυτός είναι και ο λόγος που ήδη υπάρχουν σενάρια αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό. Με ομάδες του Big 5 να …”σφάζονται” στην ποδιά του.

Πιο συγκεκριμένα,  ο Άρης με τον Θόδωρο Καρυπίδη κορτάρουν τον ποδοσφαιριστή και θέλουν να τον φέρουν στην Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου ο ίδιος ο παίκτης έχει άριστες σχέσεις με τον Κάρυ, ο οποίος θέλει να τον δει με τα κιτρινόμαυρα.

Πως όμως συνδέεται ο Άρης σε ρεαλιστικό επίπεδο; Παίζουν ρόλο οι περιπτώσεις των Καμαρά και Μαντσίνι; Οι οποίοι βρίσκονται ψηλά στην λίστα του Μαρτίνς και ήδη έχει γίνει κρούση για την απόκτηση τους.

Τουρκία δεν θέλει να πάει, το έχει ξεκόψει στην διοίκηση. Τώρα οι φήμες στην πιάτσα περί μπάσιμο της ΑΕΚ είναι στην σφαίρα της φαντασίας, αφού δεν βλέπουμε πως ο Μαρινάκης να συμφωνήσει για να πάει ο αγαπημένος της κερκίδας στην ομάδα του Μελισανίδη.

Άρα τι μένει. Πρόταση από ομάδα του εξωτερικού που να καλύπτει τον ποδοσφαιριστή, και μιλάμε από καλό πρωτάθλημα, κάτι που είναι δύσκολο όταν προέχεται από δύο χιαστούς και δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ή να μείνει για μια ακόμα χρονιά στα αζήτητα του Μαρτίνς. Κάτι που θα φέρει και το ποδοσφαιρικό του τελείωμα.

Φορτούνης (1)

Υπάρχει και η κουρτίνα με το νούμερο 3 για τον Φορτούνη. Λέγεται Άρης. 

Ομάδα που ψάχνει την μεγάλη της υπέρβαση στο Ελληνικό πρωτάθλημα, με φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο της ομάδας, και Ολυμπιακό – Άρη να είναι σε καλές σχέσεις.

Οι στόχοι του Άρη για μια καλή Ευρωπαϊκή πορεία και να μπει σφήνα στην πρώτη δυάδα της Σούπερ Λιγκ, ο προπονητής, και το ρόστερ που αναμένεται να είναι ακόμα πιο ισχυρό από την περσινή χρονιά, είναι οι βάσεις για να το δούμε πιο ρεαλιστικά.

Στην πιάτσα από προχθές έχει αρχίσει να παίζει ζεστά το σενάριο για το μπαμ του Κάρυ με τον αγαπημένο του Φορτούνη.

Μια λύση WIN – WIN και για τις δύο πλευρές. Ακόμα και για τον Ολυμπιακό αφού θα μπορούσε να τον δώσει δανεικό και να περιμένει να δει πως θα πάει για την επόμενη χρονιά.

Πολλά θετικά δεν μαζεύονται;

Το σενάριο είναι υπαρκτό, και το δουλεύουν στο παρασκήνιο. Οι πιθανότητες καθημερινά μεγαλώνουν.

Χρειάζεται λίγο να ωριμάσει…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ