Συνεχίζεται η διάθεσή τους, σε Καραϊσκάκη και Βόλο.

Μεγάλη κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο για τη Super League.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν την Κυριακή (19/03, 17.30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στην πρεμιέρα των φετινών πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο κόσμος αναμένεται να σταθεί δυναμικά στο πλευρό των «ερυθρολεύκων», όπως έκανε και στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου.

Τότε, έδωσαν το παρών περί τους 15.000 φιλάθλους των Πειραιωτών, «σπρώχνοντας» την ομάδα τους στη νίκη με 4-0.

Χιλιάδες κόσμου αναμένεται να βρεθεί και πάλι στη μαγνησιακή πρωτεύουσα, για να σταθεί στο πλευρό του Μίτσελ και των παικτών του.

Είναι χαρακτηριστικό πως ήδη έχουν «φύγει» περισσότερα από 5.000 εισιτήρια, με τη διάθεσή τους να συνεχίζεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

H ανακοίνωση: «Για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (19/3, 17.30) απέναντι στον Βόλο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τα Stoiximan Super League Playoffs, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, στο “Γ. Καραϊσκάκης”, το Σάββατο (18/3) με ώρες 10.00 έως 18.00.

Εισιτήρια θα διατεθούν και στον Βόλο, από το ξενοδοχείο “Volos Palace”, το Σάββατο (18/3) από 12.00 έως 21.00 και την Κυριακή (19/3) από 10.00 έως 14.00.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ και η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με μετρητά».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ