Ξεκίνησε δουλειά ο Παναθηναϊκός! Το χτίσιμο της νέας σεζόν περνάει από τα χέρια του Ιβαν Γιοβάνοβιτς και των συνεργατών του. Χθες, απόγευμα πραγματοποιήθηκε η “πρώτη”  ενόψει της νέας σεζόν. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι παίκτες του τριφυλλιού ξεκίνησαν με τρέξιμο ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα.   Δείτε […]

Ξεκίνησε δουλειά ο Παναθηναϊκός! Το χτίσιμο της νέας σεζόν περνάει από τα χέρια του Ιβαν Γιοβάνοβιτς και των συνεργατών του.

Χθες, απόγευμα πραγματοποιήθηκε η “πρώτη”  ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι παίκτες του τριφυλλιού ξεκίνησαν με τρέξιμο ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και ζήτησε σεβασμό και πειθαρχία από όλους. Το πρόγραμμα για πρώτη μέρα κινήθηκε σε ήπια επίπεδα. Ενώ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα.

Το πρώτο κρούσμα Κορωνοϊού στο στρατόπεδο των ”Πρασίνων” είναι γεγονός.

Απαντες έχουν στον Παναθηναϊκό την εμπειρία και τη γνώση για να το αντιμετωπίσουν. Καλώς ή κακώς είναι κάτι που μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Θ

α τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, με καραντίνες, ελέγχους κλπ.

Στο τριφύλλι αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία το θέμα και τηρούν το πρωτόκολλο.

Φάκελος μεταγραφές

To επόμενο διάστημα θα αρχίσουν να εξωτερικεύονται οι σκέψεις και τα πλάνα των πρασίνων. Οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν ήδη υποστεί μια πρώτη διεργασία και αναμένονται τα τελικά ραντεβού. Πριν αρχίσουν να καταφθάνουν στο Κορωπί παίκτες. Αυτά που ψάχνει ο Γιοβάνοβιτς είναι απλά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρώτο πράγμα που κοιτάει, πέρα από τη δύναμη, είναι η ταχύτητα. Όσοι δεν έχουν ταχύτητα οι πιθανότητες να παίξουν ή να παραμείνουν είναι λίγες.

Ειδικά για όσους ήταν δανεικοί, είναι δύσκολο να αλλάξει την άποψη του Γιοβάνοβιτς. Τα “κολλήματα” του Σέρβου είναι συγκεκριμένα και η διοίκηση έχει δώσει πράσινο φως.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και ίσως να υπάρξουν μία-δύο ανατροπές.Τόσο στο θέμα των αφίξεων. Όσο και στις …αναχωρήσεις παικτών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ