Με απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία των Θεσσαλονικιών για τη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο επόμενος αντίπαλος του Άρη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των φετινών πλέι οφ της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς δοκιμάζονται την Κυριακή (14/05, 20.00), στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με την προετοιμασία τους να συνεχίζεται με τα γνωστά προβλήματα για τον Τόλη Τερζή.

Συγκεκριμένα, ο Φαμπιάνο ταλαιπωρείται από ίωση και παραμένει εκτός προπονήσεων, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για ακόμα μία ημέρα και ο Λουίς Πάλμα.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς, από την πλευρά του, συμμετείχε μόνο σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος.

Όπως ενημέρωσε η «κίτρινη» ΠΑΕ: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (14/05), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού τελευταίου αγώνα της σεζόν στο “Απόστολος Νικολαΐδης” (20.00).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο (προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική).

Οι Φαμπιάνο και Λουίς Πάλμα έκαναν ατομικό, ενώ ο Γιακούμπ Μπράμπετς ακολούθησε και πάλι μέρος του προγράμματος».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ