Δευτέρα η χειρότερη μέρα. Όχι όμως για τον Άρη! Στον “κιτρινόμαυρο” πλανήτη τρέχουν και ετοιμάζονται για μία εβδομάδα “φωτιά”! Ταξίδι, φιλικά, προπονήσεις και… μεταγραφές. Από σήμερα ξεκινάει μία εβδομάδα για τον Άρη, που μπορεί να τα έχει όλα! Από σήμερα ο Άρης ανοίγεται σε πολλά μέτωπα τα οποία έχει να διαχειριστεί, με την κορωνίδα να […]

Δευτέρα η χειρότερη μέρα. Όχι όμως για τον Άρη!

Στον “κιτρινόμαυρο” πλανήτη τρέχουν και ετοιμάζονται για μία εβδομάδα “φωτιά”!

Ταξίδι, φιλικά, προπονήσεις και… μεταγραφές. Από σήμερα ξεκινάει μία εβδομάδα για τον Άρη, που μπορεί να τα έχει όλα!

Από σήμερα ο Άρης ανοίγεται σε πολλά μέτωπα τα οποία έχει να διαχειριστεί, με την κορωνίδα να είναι φυσικά το μεταγραφικό!

Οι δύο παίκτες που περιμένει! Κορέα και Καμαρά!

Η 1η Ιουλίου είναι ορόσημο για την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, αφού περιμένει τον νέο μήνα και να μην υπάρξει απόφαση από το CAS, ώστε να ενεργοποιήσει επίσημα τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Παράλληλα δεν αποκλείεται οι αφίξεις να αρχίσουν νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη. Ίσως και από σήμερα. Χωρίς να είναι ξεκάθαρο ακόμα εάν η ομάδα θα πάει με νέα πρόσωπα στην Αυστρία.

Ο Άρης αναχωρεί αύριο (29/06) για το Γκρατς. Στην Αυστρία!  και όλοι περιμένουν τα πρώτα φιλικά της ομάδας. Εχοντας δύο μέχρι το Σάββατο.

Πρώτα με τον Ερυθρό Αστέρα (01/07) και δύο μέρες μετά κόντρα στη Γαλατάσαραϊ (03/07).

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης συντονίζει τα πάντα με τους συνεργάτες του, περιμένοντας τις επόμενες μέρες κυρίως το μεταγραφικό το οποίο είναι αυτό που… καίει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ