Ο Φροίξος Γρίβας απουσίασε τις τελευταίες ημέρες από τις προπονήσεις του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο και ο λόγος ήταν… μεταγραφικός. Ο 22άχρονος επιθετικός έπαιξε πέρυσι, στο δεύτερο μισό της σεζόν, στην Καλαμάτα ως δανεικός. Στη «μαύρη θύελλα» θα αγωνιστεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς οι Κρητικοί αποφάσισαν να επεκτείνουν τον δανεισμό του. Οι δύο πλευρές […]

Ο Φροίξος Γρίβας απουσίασε τις τελευταίες ημέρες από τις προπονήσεις του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο και ο λόγος ήταν… μεταγραφικός.

Ο 22άχρονος επιθετικός έπαιξε πέρυσι, στο δεύτερο μισό της σεζόν, στην Καλαμάτα ως δανεικός.

Στη «μαύρη θύελλα» θα αγωνιστεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς οι Κρητικοί αποφάσισαν να επεκτείνουν τον δανεισμό του.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για τη συνέχιση του δανεισμού του, έτσι ο παίκτης αποχωρεί από το Ηράκλειο για να ξαναγίνει κάτοικος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει το δανεισμό του ποδοσφαιριστή, Φροίξου Γρίβα, στην Καλαμάτα, ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 22άχρονος επιθετικός ήρθε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2020, μετρώντας συνολικά 31 συμμετοχές.

Μετά τον εξάμηνο δανεισμό του τον Ιανουάριο του 2022, θα φορέσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του τα χρώματα της Καλαμάτας.

Φροίξο, καλή επιτυχία!».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ