Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι άφησε θετικότατες εντυπώσεις την φετινή χρονιά. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήταν εκ των κορυφαίων και οδήγησε την ομάδα στην έξοδο στην Ευρώπη και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας. Είχαμε αναφέρει όμως πως για να μείνει θα πρέπει να γίνουν απαραίτητες διαδικασίες που έμοιαζαν απαιτητικές για το τριφύλλι. Πριν λίγο μάλιστα έσκασε πρόταση […]

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι άφησε θετικότατες εντυπώσεις την φετινή χρονιά. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήταν εκ των κορυφαίων και οδήγησε την ομάδα στην έξοδο στην Ευρώπη και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Είχαμε αναφέρει όμως πως για να μείνει θα πρέπει να γίνουν απαραίτητες διαδικασίες που έμοιαζαν απαιτητικές για το τριφύλλι.

Πριν λίγο μάλιστα έσκασε πρόταση από την Περούτζια. Η οποία, σύμφωνα με ιταλικά μέσα, θέλει να επαναπατρίσει τον Ιταλό. Βέβαια ο ίδιος έχει τονίσει πως για να επιστρέψει στην χώρα του θα το έκανε μόνο για λογαριασμό ομάδας που παίζει στην Serie A.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Περούτζια αναζητά ενίσχυση κάτω από τα γκολποστ. Η ομάδα θέλει να κάνει δικό της τον Μπρινιόλι. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είναι  όνομα που παίζει έντονα για την ομάδα της Ούμπρια και μάλιστα οι διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Η Περούτζια προσπαθεί πραγματικά για τον Μπρινιόλι…»

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик