Έτοιμη για μάγια με τον ...Μάρκο Λιβάγια είναι ελληνική ομάδα. Όχι όμως η ΑΕΚ!

Έτοιμη για μάγια με τον …Μάρκο Λιβάγια είναι ελληνική ομάδα. Όχι όμως η ΑΕΚ!

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Στον οποίο γνωρίζουν την ποιότητα του παίκτη και έχουν δει την πορεία του στο κροατικό πρωτάθλημα, μετά την φυγή του από την ΑΕΚ.

Το μόνο αρνητικό στην όλη υπόθεση είναι πως  οΙβάν Γιοβάνοβιτς αμφιταλαντεύεται στο αν θα του φανεί χρήσιμος. Καθώς έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του πως ο Κροάτης είναι οξύθυμος χαρακτήρας. Κάτι που μπορεί να αποτελέσει ωρολογιακή βόμβα στα χέρια του.

Οι απαιτήσεις του παίκτη και η ρήτρα της Χάιντουκ

Απ’ αυτή την άποψη, λοιπόν, ο παίκτης μπορεί να πει από τώρα το “ναι”, αρκεί να ικανοποιηθεί και οικονομικά. Πηγές από το περιβάλλον του λένε ότι ένα ποσό γύρω στα 2.000.000 ευρώ είναι μια πρόταση που ο Λιβάγια δε θα αρνηθεί. Αλλά και το 1.500.000 με μπόνους κατάκτησης στόχων (πρωτάθλημα, Όμιλοι Τσάμπιονς Λιγκ, πορεία στο Γιουρόπα κ.λπ.) ίσως είναι, επίσης αρκετό.

Το καλό για τον Παναθηναϊκό; Αυτή τη φορά η ρήτρα στο συμβόλαιό του με τη Χάιντουκ εφόσον θελήσει να το “σπάσει” (κανονικά λήγει το 2024) δεν είναι… αλμυρή. Κάτι τέτοιο ήταν απαίτηση του ίδιου, άλλωστε, όταν γύρισε στα πάτρια εδάφη. Το ποσό είναι γύρω στα ένα, ενάμιση εκατομμύριο ευρώ. Όχι αμελητέο, αλλά όχι και απαγορευτικό. Στο τριφύλλι το σκέφτονται σοβαρά…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ