Εποχή Μίτσελ χωρίς αλλαγές σε πρόσωπα δεν γίνεται...

Εποχή Μίτσελ χωρίς αλλαγές σε πρόσωπα δεν γίνεται. Φαίνεται άλλωστε πως μετά τον Κάρλος Κορμπεράν που απομακρύνθηκε θα υπήρχε και συνέχεια.

Στην παρουσίαση του ο Μίτσελ έκανε γνωστό ότι θέλει να δουλέψει με μάξιμουμ 24 παίχτες, εκτός από τους τερματοφύλακες.

“Είναι πρόβλημα να έχουμε τόσους πολλούς παίκτες, είναι μειονέκτημα και για τον προπονητή και για την ίδια την ομάδα, για αυτό έχω ζητήσει από τον πρόεδρο μην έχουμε περισσότερους από 24 ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εύκολο αυτό που έχω ζητήσει αλλά ξέρω πως θα γίνει”

Ο Ισπανός προπονητής άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που έχει αναλάβει το έργο της …αποσυμφόρησης του ρόστερ.

Για όσους έχουν κοντή μνήμη ο Μίτσελ είχε προβεί σε μεγάλες απολύσεις στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ το καλοκαίρι του 2013, έχοντας πάρει το πράσινο φως και τα ηνία της ομάδας τον Φλεβάρη της ίδιας χρονιάς.

Ονόματα όπως Φέισα, Αμπντούν, Κοντρέρας, Φετφατζίδης, Μοντέστο είχαν αποχωρήσει, ενώ είχαν δοθεί δανεικοί οι Τζιμπούρ, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Κολοβός και όχι μόνο!

Ο Ολυμπιακός έχει γεμίσει με ποδοσφαιριστές και η πόρτα για το ξεσκαρτάρισμα άνοιξε. Πολλά ονόματα που μέχρι σήμερα θεωρούνταν δεδομένη η παρουσία τους θα αποτελέσουν παρελθόν και το μπάτζετ θα πάρει ανάσα.

Το πρώτο όνομα που θεωρείται δύσκολο να συνεχίσει είναι ο Aνδρέας Μπουχαλάκης. Ο οποίος δύσκολα θα χωρέσει στο ρόστερ, μετά και την απόδοση του στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, καθώς και την απόκτηση των Σαμασέκου και Χουάνγκ.

Έπειτα υπάρχουν οι περιπτώσεις των Λαλά, Κούτρη, Κεϊτά και Ανδρούτσου, που ήδη έχουν ενημερωθεί πως δεν υπολογίζονται και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Μιλάμε παράλληλα και για παίκτες που δεν έχουν καν αγωνιστεί στην ομάδα, όπως ο Λάιντνερ, που δεν έχει λεπτό στο ενεργητικό του, και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, που έπαιξε μεν στα φιλικά, αλλά όχι στα επίσημα.

Και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται, αν αναλογιστεί κανείς τον κόσμο που έφτασε στο λιμάνι. Θεωρείται δεδομένο πως άλλος τόσος κόσμος θα αποχωρήσει.

Θα δούμε ονόματα που δεν περιμένουμε…

Μάλιστα και η υπόθεση του Κώστα Φορτούνη αλλάζει πλέον. Καθώς στο παρελθόν,  οι δυο τους δεν είχαν και τις άριστες σχέσεις.  Καθώς είχε εισηγηθεί την απομάκρυνση του παίκτη. Από το τότε ως το τώρα όμως ίσως άλλαξαν πράγματα…

Αυτός που θα είναι πολύ κοντά του αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα είναι ο Μαρσέλο που έχουν πολύ καλές σχέσεις.

“Τις 24 ώρες που είμαι στην Αθήνα, όλοι μιλούν για Μαρσέλο, είναι ταπεινός παίκτης και αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του. Αυτό είναι εκπληκτικό πράγμα για το κλαμπ. Όλοι θέλουν να έχουν έναν τέτοιον εκπληκτικό συμπαίκτη, σου δείχνουν πως πρέπει να αγωνίζεσαι. Αυτό που έχει σημασία είναι να αφήσουν την προσωπικότητά τους μέσα στην ομάδα”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ