Χρειάστηκαν μόλις 45 λεπτά αγώνα, προκειμένου ο Στίβεν Ζούμπερ να κερδίσει τις εντυπώσεις των φίλων της ΑΕΚ. Που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (12/09) στο ΟΑΚΑ. Ο 30χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο με τα «κιτρινόμαυρα». Και απέδειξε το πόσο πολύτιμη θα είναι η συνεισφορά του στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας αυτή τη σεζόν. […]

Χρειάστηκαν μόλις 45 λεπτά αγώνα, προκειμένου ο Στίβεν Ζούμπερ να κερδίσει τις εντυπώσεις των φίλων της ΑΕΚ.

Που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (12/09) στο ΟΑΚΑ.

Ο 30χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο με τα «κιτρινόμαυρα». Και απέδειξε το πόσο πολύτιμη θα είναι η συνεισφορά του στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας αυτή τη σεζόν.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προτίμησε να κρατήσει στον πάγκο τον Ζούμπερ. Θα ήταν άλλωστε έκπληξη αν του έδινε φανέλα βασικού με το «καλημέρα», μιας και ο Ελβετός άσος είχε μόλις δύο προπονήσεις, μαζί με την ομάδα, στα πόδια του και προερχόταν από συνεχόμενα παιχνίδια με την εθνική του ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ζούμπερ φημίζεται για την τεχνική του κατάρτιση και την εξαιρετική ντρίμπλα που διαθέτει, όταν έχει την μπάλα στην κατοχή του. Είναι ενδεικτικό ότι με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, τοποθετήθηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης και έβαλε σε μπελάδες τους αντιπάλους του. Χαρακτηριστικό δε ότι πολλές φορές οι παίκτες του Ιωνικού αδυνατούσαν να κλείσουν αποτελεσματικά τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, διότι δεν γνώριζαν με ποιο πόδι θα μπορούσε να προκαλέσει «ζημιά». Είναι γνωστό ότι ο Ζούμπερ χρησιμοποιεί κυρίως το δεξί του πόδι. Αλλωστε με αυτό έχει σκοράρει 19 τέρματα στην καριέρα του.

Αν ο 30χρονος Ελβετός κατάφερε να βγάλει… γούστα σε ένα ημίχρονο. Τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φίλοι της ΑΕΚ ανυπομονούν να τον δουν και σε ολόκληρο 90λεπτο…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ