Ένας Ηρακλής-διαμαντάκι έρχεται για να βοηθήσει στους… άθλους του Ρέαμπτσιουκ! Ο Μολδαβός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έχει εφέτος κάνει τα πάντα. Έχει απουσιάσει μόλις σε δύο ματς. Αυτό με τη Νέφτσι Μπακού (ήταν τραυματίας) κι αυτό για το Κύπελλο, με το Λεβαδειακό την 1η Δεκεμβρίου. Κατά τα λοιπά, έχει δώσει αδιάλειπτο παρών συνολικά σε 27 […]

Ένας Ηρακλής-διαμαντάκι έρχεται για να βοηθήσει στους… άθλους του Ρέαμπτσιουκ! Ο Μολδαβός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έχει εφέτος κάνει τα πάντα. Έχει απουσιάσει μόλις σε δύο ματς. Αυτό με τη Νέφτσι Μπακού (ήταν τραυματίας) κι αυτό για το Κύπελλο, με το Λεβαδειακό την 1η Δεκεμβρίου. Κατά τα λοιπά, έχει δώσει αδιάλειπτο παρών συνολικά σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει πετύχει κι ένα γκολ (το νικητήριο κατά της Αντβέρπ –vid). Έχει δώσει και δύο ασίστ. Και, βέβαια, όπως είναι φυσικό, έχει κουραστεί αρκετά.

Από τις 6 Ιανουαρίου εφέτος, όταν ντεμπουτάρισε απέναντι στον Αστέρα έχει δώσει συνολικά 54 παιχνίδια. Ο Μαρτίνς τον θεωρεί -και φυσιολογικά- αναπόσπαστο μέρος της 11αδας. Καλύπτει την αριστερή πλευρά με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Και πέρα από την αμυντική λειτουργία βοηθά πολύ συχνά και στην προώθηση της ομάδας. Ότι έχει “καπαρώσει” τη θέση είναι λογικό. Αλλά λογικό είναι και ότι όσο η καταπόνηση αυξάνεται, τόσο αυξάνεται και η ανάγκη να υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τον 24 χρονο -τα κλείνει σε τρεις βδομάδες- διεθνή Μολδαβό.

Ένας Ηρακλής από τη Γεωργία στο “στόχαστρο…

Οπότε, τι κάνουν των φρονίμων τα παιδιά εγκαίρως; Ακριβώς! Σκάουτινγκ κάνουν. Και σ’ αυτό το πλαίσιο, πληροφορίες αναφέρουν ότι, τις τελευταίες μέρες, “παίζει” πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό ένας… Ηρακλής. Ο Ηρακλής… Αζαρόβι -Ιρακλί Αζαρόβι στα γεωργιανά. Γεννημένος στην Τυφλίδα, στις 21 Φεβρουαρίου του 2002, ο Αζαρόβι δεν έχει ακόμη κλείσει τα 20.

Κι όμως. Από την αρχή της (ημερολογιακής) χρονιάς, είναι ο βασικός αριστερός μπακ της πρωταθλήτριας της χώρας, Ντινάμο Μπατούμι. Έχει ως τώρα 36 εμφανίσεις μαζί της με 3 γκολ και πέντε ασίστ. Και τον περασμένο Ιούνιο κέρδισε και την κλήση του στην Εθνική Ανδρών της χώρας. Μαζί της έχει παίξει σε έξι ματς, ενώ έχει περάσει και από όλες τις Εθνικές Νέων της χώρας.

Αυθεντικό ταλέντο, ο… Ηρακλής, είναι γέννημα-θρέμμα της Ντιναμό Τιφλίδας. Πήγε στις Ακαδημίες της σε ηλικία μόλις 10 ετών και έφτασε την περσινή σεζόν να μετρήσει μαζί της 14 εμφανίσεις στο πρώτο μισό της σεζόν 2020-21. Ακριβώς αυτές οι εμφανίσεις έκαναν την πρωταθλήτρια Μπατούμι να τον αποκτήσει από την Ντιναμό Τιφλίδας. Μέχρι στιγμής, τρίβουν τα χέρια τους γι΄αυτήν τους την κίνηση.

Δεν πήγε για 800.000 ευρώ στην Τραμπζνοσπόρ

Έδωσαν για τη μεταγραφή του μόλις 12.000 ευρώ. Η εκτιμώμενη, τότε, αξία του παίκτη στο transfermarkt ήταν περίπου 250.000. Αλλά σήμερα, ούτε ένα χρόνο μετά, έχει φτάσει στο 1.000.000! Η υπολογιζόμενη αυτή αξία βασίζεται και στο έντονο ενδιαφέρον που έδειξε την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για τον ποδοσφαιριστή η τουρκική Τραμπζονσπόρ. Η προσφορά που έκανε στην Ντινάμο Μπατούμι έφτασε τα 800.000 ευρώ, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Στα χαρτιά μοιάζει μια πολύ καλή περίπτωση για τους πρωταθλητές. Οι προδιαγραφές και το στιλ παιχνιδιού του μοιάζουν με του Ρέαμπτσιουκ. Ο Αζαρόβι έχει καλή τεχνική, είναι πεισματάρης στο γήπεδο και προωθείται συχνά. Στην ηλικία του, αποκτώντας παραστάσεις σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, αποτελεί και μια εξαιρετική επένδυση για το μέλλον. Αν το ενδιαφέρον που φημολογείται τις τελευταίες ημέρες είναι αληθινό και πάρει σάρκα και οστά το Γενάρη, απομένει να το δούμε.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!