Η πρεμιέρα των ομίλων του Conference League έφερε αντιμέτωπο τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στην ιστορία του με φινλανδική ομάδα. Και το... άγνωστο κρύβει πάντα παγίδες. Η Ελσίνκι έδειξε άκρως «ζεστή».

Ελσίνκι – ΠΑΟΚ: “Ασπρόμαυρη” επέλαση στην Φινλανδία!  –  Ο ΠΑΟΚ άφησε λίγο πίσω του την Super League. Και επικεντρώνεται στο Conference.

Η πρεμιέρα των ομίλων του Conference League έφερε αντιμέτωπο τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στην ιστορία του με φινλανδική ομάδα. Και το… άγνωστο κρύβει πάντα παγίδες. Η Ελσίνκι έδειξε άκρως «ζεστή».

Με κάτι περισσότερο από 30 παιχνίδια στα πόδια της.

Και ικανή να κάνει τη «ζημιά» στους Θεσσαλονικείς που φάνηκαν παντελώς ανέτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα στην Bolt Arena στο α΄ημίχρονο.

Αλλά γύρισαν το έργο στο β. Και έφτασαν στην ανατροπή με Κουλιεράκη και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ολοκληρώνοντας το πρώτο του ματς με την ασπρόμαυρη φανέλα με γκολ και ασίστ!

Ελσίνκι: Μάενπα (Οστ 13’), Τοΐβιο, Ντα Γκράσα, Ραϊτάλα, Σοΐρι , Κανελλόπουλος (Πάανεν 76’), Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν (Ατόμ 62’), Χετεμάι (Τανάκα 62’), Μπαντέ (Κέσκινεν 62’), Ραντούλοβιτς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (Οζντόεφ 67’), Σβαμπ , Α. Ζίβκοβιτς (Τάισον 67’), Ντεσπόντοφ (Βιεϊρίνια 85’), Μουργκ (Κωνσταντέλιας 75’), Σαμάτα (Μπράντον 75’).

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ