Μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο ελληνικές ομάδες.

Ο ΟΦΗ έκανε μια πολύ καλή και αξιόλογη πορεία την φετινή σεζόν στην Super League. Μεγάλος πρωταγωνιστής που συνέβαλε σε αυτό ο  Λουίς Φελίπε. Ο 28χρονος επιθετικός αγωνίστηκε στην κρητική ομάδα με την μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Πλέον γίνεται μεγάλη συζήτηση για το μέλλον του. Στην Πορτογαλία και η «Record» συγκεκριμένα αναφέρει ότι δύσκολα θα συνεχίσει στην Σπόρτινγκ. Ο ΟΦΗ επιθυμεί τον δανεισμό του ξανά από την πορτογαλική ομάδα.

Όμως, κάτι μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια των Κρητικών. Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και τον Άρη που επιθυμούν την απόκτηση του Βραζιλιάνος φορ. Έτσι, ο 28χρονος μπορεί να παραμείνει στην Ελλάδα αλλά να μετακομίσει σε άλλη πόλη από το Ηράκλειο.

«Δεν μπορώ να πω για τους στόχους μου για τη νέα χρονιά από την στιγμή που δεν μου έχει μιλήσει ακόμα η Σπόρτινγκ. Όμως δεν πιστεύω πως το μέλλον μου είναι στον ΟΦΗ. Είμαι σε διακοπές τώρα φροντίζω το γόνατο μου και θα δω στην συνέχεια τι είναι καλύτερο για μένα. Αν δεν είμαι στην Σπόρτινγκ, θα παίξω οπουδήποτε αλλού. Ο ΟΦΗ θέλει να με κρατήσει, μου το έχουν πει όμως δεν είχα ποτέ αυτήν την ελπίδα γνωρίζοντας πως το club δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς μου. Δεν το συζητήσαμε καν αυτό το ενδεχόμενο, προφανώς θα επιχειρήσουν νέο δανεισμό αλλά είναι απίθανο το ενδεχόμενο αγοράς από την Σπόρτινγκ», είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες. Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ