Αμφότεροι συμφώνησαν για την επέκταση του συμβολαίου τους με τους «ασπρόμαυρους».

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει εντυπωσιάσει με τις έως τώρα εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται, μάλιστα, για έναν ποδοσφαιριστή που πιστεύει πολύ ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Θεσσαλονικείς, βλέποντας την ανοδική πορεία του, αποφάσισαν να τον επιβραβεύσουν με νέο συμβόλαιο, έως τον Δεκέμβριο του 2026.

Η ανακοίνωση: «Ήταν δίχως αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα του πρώτου μισού της σεζόν για τον ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έπεισε στην καλοκαιρινή προετοιμασία, κέρδισε φανέλα βασικού, κλήθηκε στην Εθνική.

Ήρθε η ώρα λοιπόν για να ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2026.

Ο Κουλιεράκης γεννήθηκε στις 28/11/2003 στα Χανιά, έκανε τα πρώτα του βήματα στην ακαδημία Calcetto, μέχρι το 2017, οπότε άνοιξε το κεφάλαιο ΠΑΟΚ στη ζωή του.

Από την Κ15, την Κ17, την Κ19 και τον ΠΑΟΚ Β, βασικός στον ΠΑΟΚ, πριν κλείσει τα 19, με συμβόλαιο που άμεσα επεκτάθηκε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025 και πλέον μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026.

Στις 20/08/2022 φόρεσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο ματς με τον Παναιτωλικό κι έκτοτε μετρά 12 συμμετοχές.

Παράλληλα κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας και έκανε το ντεμπούτο του στο φιλικό κόντρα στη Μάλτα τον περασμένο Νοέμβριο».

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Τζίμας επίσης υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας, έως τον Δεκέμβριο του 2025.

Η ανακοίνωση για τον 16άχρονο επιθετικό: «Ο 16χρονος ταλαντούχος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Τζίμας, υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον δικέφαλο έως τον Δεκέμβριο του 2025.

Πιστός στο πλάνο ανάδειξης των ταλαντούχων και πολλά υποσχόμενων παιδιών του, ο ΠΑΟΚ ανανεώνει το συμβόλαιο του Στέφανου Τζίμα έως τις 31/12 του 2025.

Γεννημένος το 2006 ο Στέφανος Τζίμας εκπαιδεύεται στον ΠΑΟΚ από τα επτά του χρόνια.

Ήρθε στον Δικέφαλο από την ακαδημία του Μ. Αλέξανδρου. Πέρασε φυσικά, από όλα τα ηλικιακά τμήματα, αγωνιζόμενος μάλιστα σε μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες.

Την σεζόν 2021-22 ήταν βασικό μέλος της Κ17 που κέρδισε το πρωτάθλημα, αν και μικρότερος, ενώ είχε ήδη καταγράψει συμμετοχές και στην Κ19.

Την τρέχουσα σεζόν «διεκδικείται» από τις Κ17, Κ19 και ΠΑΟΚ Β, στον οποίο μάλιστα μετρά ήδη πέντε συμμετοχές και τρία γκολ.

Είναι προφανώς διεθνής με 13 συμμετοχές και έξι γκολ στην Εθνική Κ17, τρεις συμμετοχές και τρία γκολ στην Εθνική Κ16, ενώ έχει ήδη κληθεί για προπονήσεις και στην Εθνική Κ19.

Υπενθυμίζουμε ότι αναφερόμαστε σε μαθητή της Β’ Λυκείου… Ο Στέφανος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο και κλήθηκε από την Α Ομάδα να συμμετάσχει στις προπονήσεις της».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ